fbpx

POSVAĐALI SE ZBOG NOVCA: Miki Đuričić izvređao Suzanu Perović (VIDEO)

Nakon podele budžeta, došlo je do žestokog okršaja Suzane Perović i Mikija Đuričića zbog Snežane Ilić.

Naime, do sukoba je došlo kada je Suzana negodovala zbog mešanja zajedničkog novca za kupovinu, te je joj je Miki odbrusio.

Nema veze da li se volimo ili ne volimo, treba da delimo. Voleo bih da vidim kada su birali oko ostajanja ili odlaska na ostrvo, šta bi izabrala - pričao je Miki.

- Otišla bih na ostrvo - izabrala je Suzana.

Zbog njenog odgovora Miki je odlepio, te je odmah počeo da broji budžet koji je dobila plavuša kako bi joj vratio, a onda joj poručio da se više neće družiti.

- Suzana, sad si ponovo slagala! Da je stiglo pismo Velikog šefa... E, ja bih te sada zamolio da prestaneš! E, evo ti tvoj budžet, ne možeš da lažeš bre! Suzana, evo ti tvoje pare, nećemo mi više ni u budžet, ni da se družimo ni ništa - vikao je Miki.

- Blamiram se sa tobom kao budala više! Dosta mi te je više! Cirkuzanu jedan! Ovo ti je poslednji put da mi s*reš po glavi! Šta se dernjaš bre više! Ovo je bolest bre - uzvratila mu je Perovićeva.

- Nemaš m*da da kažeš tamo gde treba, našla si Snežanu da napadneš, najbolje da je ona žena otišla na ostrvo! Vide ljudi sve - završio je Miki.

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: Zadruga Offical - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.