PRE NEGO ŠTO MU KAŽETE "DA": Tri pitanja morate da postavite svom partneru

Kada ste u vezi, za koju mislite da ima budućnost i da pre ili kasnije može prerasti u brak, potrebno je da prvo sebi, a zatim i partneru postavite neka pitanja, pomoću kojih ćete moći da odredite gde ste, kada je vaš odnos u pitanju.

Jednostavno, morate znati kako vaš partner razmišlja o vašoj zajedničkoj budućnosti, da biste proverili, koliko vam se stavovi podudaraju. Ukoliko su vam stavovi različiti, veoma je teško da vaša veza opstane u budućnosti, međutim, ako imate slične stavove, moći ćete bez problema da zamislite život i budućnost kraj njega i jednoga dana, sa osmehom ćete izgovoriti sudbonosno da.

Radi se naravno o stavovima, koji će u mnogome odrediti vaš budući, zajednički život, tako da, pre nego što se odlučite da uplovite u bračne vode, morate znati kako vaš partner razmišlja, upravo o sledećim životnim pitanjima.

Želite li decu?

Ako se vaše želje, kada su deca u pitanju, ne podudaraju, može doći do problema, koji može dovesti do raskida. Zato je ovo važna tema, posebno sa osobom, za koju verujete da će biti vaš partner na duže staze.

Kako raspolažete finansijama?

Novac je vodeći razlog za razvod brakova u svetu, tvrde psiholozi. Zato je veoma bitno da znate kako vaš partner raspolaže finansijama, pre nego što važe finansije postanu zajedničke. Ako ste oboje odgovorni, kada je novac u pitanju, zasigurno vas očekuje svetla budućnost.

Kako se nosite sa problemima?

U životu će vas čekati mnoge prekretnice, problemi i brige, ali je zaista bitno kako se sa njima nosite, jer je potrebno da jedno drugome budete podrška. Ako vaš partner beži od problema, postoje samo dva načina, prvi je da ga sa problemom suočite i pomognete mu da ga reši. Ako iz toga nije naučio lekciju, vi jednostavno ne možete graditi pouzdanu budućnost sa njim.

Ukoliko oboje imate slične stavove, na osnovu ovih pitanja, vaša veza će prerasti u nešto veliko, lepo i vredno truda!

Izvor: Lepota&Zdravlje.rs
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još