Đoković promoter Telekoma

BEOGRAD, 19. septembar 2007. (FoNet) - Generalni direktor kompanije "Telekom Srbija", Draško Petrović izjavio je danas da je plan te kompanije da postane lider u regionu.

"Znamo da naša kompanija može biti regionalni lider i da je u stanju da se bori sa najvećim svetskim kompanijama, da pobeđujemo iz seta u set, iz meča u meč", rekao je Petrović na konferenciji za novinare na kojoj je objavljeno da najbolji teniser Srbije, Novak Đoković, postao promoter novog MTS postpejd paketa - Sport Bel Telekoma Srbije.

"Mobilkom i Telenor to danas znaju, jer posle skoro godinu dana nisu uspeli da nam otmu ni jedan odsto tržišta", naglasio je Petrović.

Petrović je rekao da Telekom nastavlja petogodišnju saradnju sa Đokovićem koji je, kako je naglasio, najbolji srpski sportista, svetska mega zvezda i momak koji šalje pozitivnu sliku o Srbiji u svet.

"On je danas prvi ambasador Srbije", istakao je Petrović.

Đoković se kompaniji Telekom Srbija zahvalio na podršci i istakao da mu je čast i zadovoljstvo da bude promoter Sport Bel postpejd paketa.

On je rekao da će korisnicima Sport Bel paketa biti omogućeno da jednostavno stignu do pravih informacija iz sveta sporta i da dobijaju popuste na kupovinu sportske opreme i karata za sportska takmičenja.

Korisnici Sport Bel postpejd paketa će plaćati mesečnu pretplatu od 350 dinara, dok će cena razgovora unutar MTS mreže, kao i SMS poruke, tokom noći, vikendom i praznicima biti samo jedan dinar.

Od 21. septembra svi korisnici, koji sa Telekomom potpišu ugovor za korišćenje Sport Bel paketa, dobiće na poklon posebno dizajniranu adidas majicu sa Đokovićevim likom.

Đoković je na kraju konferencije za novinare petomilionitom korisniku Telekomovih usluga mobilne telefonije, petnaestogodišnjem Urošu Uroševiću, poklonio teniski reket i majicu sa njegovim likom.

Pogledajte još