NAKON STANIJINE IZJAVE DA JE MATORA NAJVEĆI MUŠKARAC U KUĆI: Lepi Mića prekinuo prijateljstvo sa Dobrojevićevom (VIDEO)

Voditelj Milan Milošević posetio je velelepno imanje u Šimanovcima kako bi sa zadrugarima obavio pretres aktuelnih tema koje su obeležile proteklu nedelju. Jedna od tema o kojoj se pričalo, bio je intervju Stanije Dobrojević sa Milanom u noći izbacivanja. Dobrojevićeva je tom prilikom izjavila da bi se David Dragojević i Jovana Tomić Matora družili sa njom, da njihove devojke Ana Korać i Sanja Stanković nisu u kući.

Stanija je tom prilikom izjavila i da je Matora najveći muškarac u kući, što je jako zabolelo njenog prijatelja Lepog Miću koji je ušao u konflikt sa njom, iako je ona navela da njega, Mikija Đuričića i Karađorđa Subotića nije ubrajala u tu kategoriju, već samo mlađe muškarce.

- Matora je za tebe rekla da si ološ i da si dno dna, a ti je biraš za najvećeg muškarca. Nemoj da se služiš lažima da bi imala pitanja - iznervirano je rekao Mića.

Emisija je na kratko prekinuta zbog reklama, pa Dobrojevićeva nije stigla da prokomentariše do kraja prvobitnu temu, a konflikt sa Mićom se nastavio, dok je Marija Kulić na svaki način pokušala da reši sukob između prijatelja:

-Ološu smrdljivi! Nemoj se p*šati po meni - odbrusio joj je pevač.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još