KARAĐORĐE SUBOTIĆ OGOVARAO KĆERKU PRED STANIJOM DOBROJEVIĆ: Aleksandra se upropastila zbog Davida, pre je bila mnogo lepša (VIDEO)

Zadrugar Karađorđe Subotić privukao je veliku pažnju javnosti kada je nekoliko puta u najgledanijem rijaltiju bio spomenut od strane njegove ćerke Aleksandre Subotić koja je diskvalifikovana 7. januara.

Njeni roditelji Karađorđe i Ljuba Pantović nastavili su da se bore za opstanak u Beloj kući, a zbog neviđenih sukoba isplivale su vruće informacije i detalji iz njihovog života čiji odnosi nisu bili na zavidnom nivou.

Iako je Aleksandra njegova ćerka, Karađorđe bio je surov u razgovoru sa Stanijom Dobrojević, pa je ispričao šta mu smeta kod nje. Tom prilikom bez dlake na jeziku priznao je šta misli o njenom fizičkom izgledu.

- Ja sam ušao, zato što je pričala neke priče, a ja sam nju izdržavao, nisu one mene. Taj baba Ljubin odlazak u Ameriku je mnogo skupo koštao, sve sam ja to plaćao. Pokazao sam da ja to mogu sve da radim. A Aleksandra je nezahvalna. Ko će da je voli takvu? Ja bih sve učinio da je volim po nekim standardima. Zbog Davida sam se ljutio, upropastila se. Mnogo bolje je izgledala nego sad. Ako ja mogu da budem aktivan non-stop, može i ona. Znaš kad bih ja rekao nekom da mi je pojeo slatkiše, nikad. Ja sam joj rekao: "U šta si se pretvorila, kao skočko loptica si" - rekao je Karađorđe.

- Ona je lepa devojka, ali deluje kao nesigurna. Na snimku je non - stop pitala da li je lepa - rekla je Stanija.

- Ja sam znao "iks" lepih devojaka koje posle par godina braka ne liče ni na šta - zaključio je Karađorđe.

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: Zadruga Offical – YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.