Navijaču Partizana bolje, lekari ne žele da prognoziraju

0

BEOGRAD, 25. avgusta 2010. (Beta) – Navijač Partizana polako se oporavlja od teških povreda glave zadobijenih u tuči u Briselu, ali belgijski lekari još ne žele da daju procene kada će izaći sa odeljenja za intenzivnu negu.

BEOGRAD, 25. avgusta 2010. (Beta) – Navijač Partizana polako se oporavlja od teških povreda glave zadobijenih u tuči u Briselu, ali belgijski lekari još ne žele da daju procene kada će izaći sa odeljenja za intenzivnu negu, rekao je Beti konzul Srbije Dragan Milojević.

“Pacijent se polako oporavlja, ali zbog prirode povreda lekari još ne žele da daju procene. Sigurno je da će ostati na odeljenju intenzivne nege do početka sledeće nedelje. On je svestan, još se ne seća incidenta i govori otežano, Ipak, u kontaktu je sa porodicom. U načelu, stvari idu na bolje”, kazao je Milojević.

Navijač Partizana Dejan Glamolčak u utorak uveče je primljen sa teškim povredama glave, a njegova operacija je trajala oko osam sati.

Konzul Srbije u Briselu dodao je da je u stalnom kontaktu sa lokalnom policijom, ali da nema novih informacija. Policija je podnela krivičnu prijavu protiv NN počinioca. Milojević je dodao i da drugi navijač Partizana, koji je u tuči ostao bez oka, još je u bolnici, iako se juče pojavila informacija da je izašao iz bolnice.

Milojević je dodao i da drugi navijač Partizana, koji je u tuči ostao bez oka, još je u bolnici, iako se juče pojavila informacija da je izašao iz bolnice.

“Prema poslednjim informacijama sa odeljenja za oftamologiju bolnice u Briselu, drugi navijač ipak nije još pušten. On je izrazio želju da ga puste, a ako ne bude promena, to će se dogoditi sutra. Po njega će doći porodica i zajedno bi trebalo da otputuju na operaciju u Švajcarskoj, u kojoj inače i žive”, dodao je Milojević.

Očevidac događaja juče je rekao je Beti da se desetak navijača Partizana šetalo Briselom pre početka utakmice, kada ih je napala veća grupa ljudi i počela da tuče.

Čovek koji je prisustvovao događaju rekao je Beti da je tuču posmatralo nekoliko policajaca koji se nisu mešali, a prebijanje jednog od njih opisao je kao “linč”.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.