Povratak “Gossip Girl”: E, o tome vam govorim!

Dragi moji, jeste me se zaželeli? Protekle bezmalo tri godine napravila sam pauzu, putovala malo, završavala neke privatne poslove, udavala se a boga mi i razvodila, ali vam se vraćam sad u boljoj formi nego ikada, pa ćemo se od ove nedelje ponovo družiti svakog petka tačno u podne!

Prošle nedelje priča mi drugar koji radi kao konobar u najstarijem beogradskom “fancy” hotelu iz jednog velikog međunarodnog lanca. U sobi za ispijanje čaja tog hotela, nedavno se sa nekim prijateljima zatekla nekada čuvena folk-diva poreklom iz Zemlje stijenja i kamenja koju smo od milošte zvali Bedevija.

Bedevija, poznata po dosta mlađem mužu, tražila je od konobara da joj donese “evian”. On joj je rekao da trenutno nemaju ovu vodu pošto su poslednju flašicu prodali pre sat vremena i ponudio joj nekoliko drugih brendova domaćih i inostranih voda. Bedevija je međutim insistirala na “evianu”: “Kakav je ovo luksuzni hotel u kojem nema ‘eviana’? Ovo je sramota!”, grmela je Bedevija.

Ostali gosti iz Bedevijinog društva prihvatili su druge vode ali ona je bila neumoljiva – “evian” ili nijedna druga! Dovitljivi konobar pronašao je jednu praznu flašicu “eviana” u baru i napunio je vodom iz česme. Doneo je flašicu Bedeviji i pred njom je “otvorio” i nasuo u čašu. Ona je ispila gutljaj, zavalila se u naslonjač fotelje i zadovoljno rekla svom društvu: “E, o tome vam govorim!”.

Ima jedan par u Beogradu koji, kažu upućeni, važi za “par iz snova”: oboje uspešni, u najboljim godinama, nekoliko dece… Za javnost – deluju kao zaista savršeni brak. Međutim, moji izvori kažu da ih bije glas najvećih snobova našeg grada. On je uspešan privrednik, zvaćemo ga Ćelavko Kraljić, ona je njegova druga žena, došla je u Beograd iz jedne od nama susednih republika. Kada stanete sa njima da pričate, kaže mi moja komšinica iz njihovog ulaza, Ćelavko i njegova žena, odmaknu se pola koraka i odmere vas od glave do pete da bi videli šta ste obukli. Vole za sebe da misle da su deo srpskog džet-seta pa se često muvaju na mestima na kojima se kreću glumci, manekenke, pevači, sportisti… Na jednom takvom iventu dogodila se i neprijatna scena koju još uvek prepričavaju beogradski fotografi. Naime, pomenuti par je stigao na događaj, doterani kao i uvek do perfekcije, kada su ušli na vrata kluba, odjednom se ispred njih sjatilo desetak foto-reportera. Ćelavko i njegova izabranica presrećni što konačno uživaju dugo priželjkivani status selebritija – počeli su da poziraju. Međutim, otrežnjenje je usledilo za svega par sekundi. Fotografi, grubi kakvi već umeju da budu – počeli su da im viču: “Beži, skloni se u stranu!” Naime, iza njih je išla Prva Diva u pratnji svoje sestre i fotografi su se spremili da “overe” njih dve. Kažu prisutni da je transfer blama bio toliki da su Ćelavko i njegova draga brže bolje nestali u pravcu toaleta i za par minuta se izgubili sa proslave.

Dragi moji, ostajte mi zdravo, vidimo se sledećeg petka tačno u podne! Ako budete imali nekih tema i informacija pišite mi na e-mail adresu: gosipicanadlanu@gmail.com

xxx

Gossip Girl

ARHIVA STARIH KOLUMNI

POLJOPRIVREDNI SAJAM

Slični članci
5 komentara
 1. pospan says

  Dobro nam dosla nazad. 🙂
  Daj nam neke detalje o cuvenoj preljubi plave dive, koja je sada kosu skratila. Puno pozdrava

 2. Bla says

  Bože, koliko si samo nedostajala! Petak podne opet dobija smisao.

 3. Radoznalica says

  Divno što si se vratila! Hvala tiiiii!
  I ne idi više nigde 😘
  Šta je sa sexy senjoritom? Je l’ tačno da voli devojke, pa je zato navodno sama? I kakva su to medijska provodadžisanja između nje i Brendinog sina?
  Jedva čekam sledeći petak 💖

 4. Natasa says

  Jooj divno nekad sam te citala uz kafu na poslu pa kasnije zvala drugaricu da tumacimo likove.. Daj pikanterije dive sada sa kratkom kosom, kako je Priji bio kum vec ko je bio a bili su u semi? Itd…

 5. Semi Džo says

  Drago mi je što ste se vratili . Samo budite objektivni . Sa zadovoljstvom ću vas čitati .

Ostavite komentar

Your email address will not be published.