TONI CETINSKI OGORČEN: "Porin" me više ne interesuje!

Među nominovanim umetnicima ovogodišnje hrvatske muzičke manifestacije "Porin" u 37 kategorija, nije se našlo ime Tonija Cetinskog što je pevača, po svemu sudeći, naljutilo.

Pop zvezda, koja je objavila album "Kao u snu" i nalazi se na regionalnoj turneji, obratila se svojim fanovima na društvenim mrežama, naglasivši da se više neće ni prijavljivati za "Porin"!

- Čestitke svima uz želje da se koji put sretnemo i na terenu, koncertima ili turnejama! Svima želim da imaju tako vernu publiku poput moje eto već 30 godina. Meni ne treba nakon uspeha pesama kod publike nikakva dodatna potvrda da bih znao da imam najbolji album do sada - naveo je Toni na Fejsbuku, i nastavio:

- Bio sam jedan od pozvanih izvođača na jubilarnom 25. Porinu u Splitu prošle godine ali zbog bolesti nisam mogao biti prisutan no izgleda da se to nekome nije svidelo. Dok se neke stvari u diskografiji ne promene svoje buduće albume i dela neću davati na glasanje za nominacije jer nema smisla boriti se protiv vetrenjača i nekih muzičkih lobija koji nemaju veze sa realnošću. Neki su spremni sve oprostiti ali uspeh nikako. Jednostavnije rečeno, nisam podoban i time se ponosim! "Samo ljubav" turneja ide sjajno i to mi je jedino važno. Širiti ljubav i činiti dobro je moja jedina svrha! Niko i ništa me u tome ne može sprečiti! Ko se u tome pronađe dobrodošao je u naš mali svet lepote življenja - zaključio je Toni.

Izvor: Nadlanu.com/N.O.
Foto: tonicetinski/Instagram

Pogledajte još