RAZOČARALA ME JE, ISPOŠTOVALA JE SVOG DEČKIĆA: Luna i Marko napustili žurku zbog Gastoza, pevač se oglasio po izlasku iz "Zadruge"

Luna Đogani nedavno je javno priznala da je sa Gastozom imala seksualne odnose, zbog čega se o toj temi poslednjih dana neprestano priča u "Zadruzi", a hladan tuš za Đoganijevu i Marka usledio je kada se Gastoz sinoć pojavio na vratima Bele kuće.

Marko se u tom trenutku zatekao u dvorištu pa se odmah pozdravio sa Marinkovićem, a Luna je u spavaćoj sobi doživela šok kada su joj zadrugari rekli ko je stigao na žurku.

Kada je Marko ušao u kuću upitala ga je da li se pozdravio sa Gastozom, a on je rekao:

- Jesam, idi i ti pozdravi se. Šta ima veze.

Luna je zatim izašla u dvorište i prišla Gastozu.

- Gde si ti, srećan ti rođendan - rekao joj je Gastoz. Nekoliko sekundi su se grlili, a on se zatim nasmejao i dodao kako sad treba da se razdvoje jer neće da joj pravi probleme sa dečkom. Marko i Luna odmah su napustili žurku i otišli u pab, gde su proveli veći deo večeri, da bi se tek pred kraj žurke vratili u kuću.

Lunin i Gastozov susret izazvao je veliku pažnju, a on se odmah po završetku žurke oglasio na Instagramu.

- Ne zameram joj ništa, sve je to rijaliti. Sve što je ona rekla, ja stojim iza toga. Aj zdravo - napisao je.

Međutim, posle toga on je odlučio da otkrije više detalja.

- Pa, bilo je sve onako kako sam očekivao. Zadrugari su me maksimalno ispoštovali. Ona mi se u suštini javila, ali ne smem da kažem šta mi je rekla, šapnula mi je nešto na uvo (smeh). Pa... razočarala me, mislim da ću skočiti sa Brankovog mosta sada. Boli me uvo. Ne opterećujem se time - rekao je ironično Gastoz i dodao:

- Ona je ispoštovala svog dečkića. Njen dečko mi se javio zato što je prava muškarčina, svaka njemu čast, to je pravi momak.

Izvor: Blic.rs/Pink.rs
Foto: gasttozz.official/Instagram

Pogledajte još