MIKI ĐURIČIĆ I SUZANA PEROVIĆ SKOVALI PLAN: Živećemo zajedno na salašu!

Suzana Perović i Miki Đuričić su se osamili ispred rehaba tokom žurke daleko od očiju svih zadrugara i razgovarali o svom odnosu. Među njima je prethodnih dana vladala velika tenzija, odlučili su da stave tačku na svoju vezu, ali ove noći su shvatili da su previše zaljubljeni jedno u drugo i da neće da gube vreme i budu razdvojeni.

Nakon što je pao poljubac, njih dvoje su poveli ozbiljan razgovor o svom odnosu kada je Miki predočio Suzani kako stvari stoje i kako ubuduće moraju da se postave jedno prema drugome ako misle da im veza uspe.

- Izgovorimo neke stvari jedno drugome, a posle kao da ništa nije bilo. Ja većinu stvari koje sam tebi izgovorio ja to kažem u besu. Mi smo to mogli jednom da uradimo, a mi smo to uradili u besu 50 puta. To je boleština. Mogu da zamislim kako je tvojoj porodici i mojoj. Nema šta da sakrivamo taj naš poljubac. Da smo imali s*ks mi bismo skinuli bubice - pričao je Miki, a onda se osvrnuo na Suzanino ponašanje zbog kog je on neretko besneo:

- Da je sve ovo bilo sa Banetom, da nije bilo sa Tomom, sve bi bilo isto. Ti si, maco, dala povoda. Ti se slikaš sa dečkom u 52. godini u mrežastim čarapama, a meni ovamo pričaš kao za naš poljubac. Dolazim u situaciju da se žališ Staniji na mene, imaš pogrešne sagovornike. Zbog toga ja p*zdim. To su stvari koje povređuju čoveka koga voliš - pričao je Miki Suzani koja ga je pomno slušala.

- Umalo sa Mićom da se posvađam. On jedno priča, ja pričam drugo. Ja nisam čula šta on meni priča, a kada sam shvatila - ostala je Suzana nedorečena.

- Ako još jednom napravimo sr*nje to se ne zove ljubav, to je posesivnost i nepoštovanje. Samo da vidim kako ćemo se ponašati, ja ću dati sve od sebe da ne z*serem. Nemaš više opravdanje ni za šta. To će biti naš salaš, gde ćemo zajedno živeti - govorio je Miki Suzani šta očekuje od nje.

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: Zadruga Offical – YouTube/PrintScreen

Pogledajte još