SLAVICA BILJIĆ PODRŽAVA KĆERKINO PONAŠANJE U RIJALITIJU: Volela bih da Nadežda bude u emotivnoj vezi sa Tomom Panićem!

Nadežda Biljić i Toma Panić prepustili su se strastima u WC rijalitija, što je video milionski auditorijum, pa i pevačicina majka Slavica. Ona ističe da nije trebalo to da uradi, ali ipak je pronašla vedru stranu sa koje će posmatrati čitavu situaciju.

- Muškarci to drugačije gledaju i Radoju kao Nadicinom ocu to nije pravo. Što se mene tiče videla sam sve šta je radila sa Tomom, pa i taj seks. Nije mi drago što je to opet pred kamerama, ali nije ništa nenormalno uradila. Mladi su i slobodni i dozvoljeno je da uživaju i da priušte sebi nežnost - bila je iskrena ona, pa podržala svoju kćerku.

- Evo, sad nije Uskrs, pa verujem da neće nikome smetati što je bilo seksa. Šalu na stranu, više bih volela da su Nada i Toma ostali drugari, jer ne znam kako će se sada odvijati njihov odnos - kaže Nadeždina majka.

- Toma je gotivio Nadu još od prve Zadruge i odmah je zvao kad je izašla prvi put. Često se druže i jedu zajedno. Kad su već bili intimni volela bih da veza opstane bar neko vreme. Samo da Nadica ne pati i ne bude povređena, ali nadam se da i neće jer nisu imali seks zbog pijanstva. Nije preterivala ni u čemu i verovatno je do njega došlo zbog zatvorenosti u ograničenom prostoru u kojem su pojačane emocije svake vrste, pa i potreba za nežnošću - zaključila je Slavica.

Izvor: Kurir.rs
Foto: nadezdabiljic/Instagram

Pogledajte još