LUNA U SUZAMA PRIZNALA MARKU: Osećam kao da sam sa Slobodanom u vezi, šta god uradila uvek ću biti ljubavnica! (VIDEO)

Luna Đogani završila je u suzama nakon večerašnjih pitanja gledalaca. Dok je plakala, sve vreme je uz nju bio Marko Miljković, a blogerka je priznala da su joj pitanja od strane publike veoma teško pala.

Tema večeri je bio njen odnos sa Gastozom, kao i njeno ponašanje tokom žurke kada je Nenad ušao u kuću. Luna je kroz suze rekla Marku da je ovo veče podseća na dane kada je bila u vezi sa Slobom Radanovićem.

- Umorna sam! Jako sam nervozna. Nemam više snage da se pravdam. Rekla istinu ili lagala, isto mi je. Ja jedino ispadam najgora. Ja sam večeras shvatila, šta god rekla, osudiće me. Ne vole me. Isto mi je, ja sam uvek k*rva pa sam k*rva! Da sam prišla sinoć ispala bih debil, nisam prišla ispala sam loša. Uvek ću da budem k*rva, ljubavnica, dr*lja... Uvek! Osećam se loše! Šta da ti pričam? Ne može meni niko da pomogne, to je ostalo tu i to ne može da se ispravi - govorila je Luna.

- Ja sam tebi rekao da njima možeš da pričaš šta hoćeš za stolom, ja tebi ne zameram. J*bi ga, šta da radiš! Sve može da se ispravi. Ovde možeš da sagradiš karijeru koja će da ti znači u celom životu. Ja sam video da si prestala da odgovaraš - pričao je Marko.

- Nisam jaka! Umorna sam! Našla sam slobodnog dečka, zaljubila sam se i to opet ne valja! Opet se priča da me ti koristiš. Traume su mi ostale. Kada je počelo veče, ja sam se vratila u ono vreme. Izgubila sam se. Pomislila sam da sam u prvoj Zadruzi. Uplašila sam se! Moja porodica zna šta sam ja napolju doživela. Svaku noć sanjam tatu i gluposti - nastavila je Luna.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.