PALO POMIRENJE: Stanija Dobrojević poljubila Mikija Đuričića (VIDEO)

Nekolicina zadrugara se tokom današnjeg popodneva okupila u zalagaonici kako bi založili proizvode koje su sami pravili. Nakon Bore Santane u zalagaonicu je ušao i Miki Đuričić koji je doneo nekoliko proizvoda na razmenu.

Naime, on je doneo ukrasnu flašu, periku poglavice i Borin konkurs za ženidbu. Za svaki od ovih proizvoda Miki je imao veoma zanimljivu priču koja je sve prisutne zasmejala.

- Trivunka rakija bila. Indijanci kad idu bitku oni nose ovu vlas i neće ih ništa boleti - pričao je Miki pa demonstrirao magiju na zadrugarima koji su bili prisutni u zalagaonici.

Međutim kako je video da njegova priča "ne pije vodu", Miki je došao na ideju da ga u zalagaonici poljubi Stanija Dobrojević sa kojom nije u dobrim odnosima, a ona je na to pristala kako bi pomogla Đuričiću da zaradi nešto novca.

U tom trenutku pčelar je spomenuo i Suzanu Perović u koju je zaljubljen i istakao da će sa njom biti nakon rijalitija ukoliko se ne posvađaju do kraja sezone.

- Čekao sam je 10 godina, mogu i tri meseca. Ova tri meseca ćemo biti drugovi i ako izdržimo bez svađa onda ovo vredi. Stanija sa kojom ja nisam dobar, ako me poljubi u obraz, a ne može da me očima gleda, je l' može 500 dinara? - pitao je Miki.

Đuričić je za svoje proizvode i poljubac sa Stanijom dobio sumu novca koju je tražio. Bora Santana koji je u prvi mah odbijao da proda zastavu indijanaca, nakon nekoliko minuta je i on pristao na sumu od 500 dinara.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official- Printscreen/Youtube

Pogledajte još