HAOS ZBOG GASTOZA: Luna optužila Staniju da spava muškarcima za novac, Dobrojevićeva žestoko uzvratila!

Luna Đogani i Stanija Dobrojević žestoko su se posvađale i to zbog Nenada Marinkovića Gastoza, pa su jedna drugu pošteno izvređale.

Ćerka Gagija Đoganija i Anabele Atijas zamerila je cimerki što je tokom žurke Gastozu pokazivala Belu kuću i dovela ga u spavaću sobu gde je ona u tom trenutku bila sa Markom Miljkovićem, sadašnjim dečkom. Inače, podsećamo, Luna je priznala da je bila u šemi sa Gastozom, te je ubeđena da je Stanija želela time da je isprovocira. Sa tim su se složili i ostali Zadrugari.

- Ti si misliš da sam ja glupa? Što ja ne bih prošetala tvog bivšeg je*ača ili dečka? Što ja nisam šetala tvog dečka? Nemoj da si folirant! Ne možeš očima da me gledaš samo hoćeš da me provociraš - vikala je Luna na Staniju.

Ona je istakla da je Stanija sve isplanirala.

- Jedva si dočekala. Kada je Gastoz ušao, ti si ponosno prošla pored mene. Ti si zlobnica i hoćeš da umreš od muke! Praviš svoju priču jer te nema, nebitna si! Hoćeš da crkneš! Glupačo jedna, ti si našla da šetaš Gastoza! Misliš da smo mi ovde budale svi! Dobro mu nisi sela na đ*ku ovde, bre, glupačo! Koliko njih je prešlo preko tebe, ti ni ne priznaješ! Hajde ćuti - rekla je Luna.

Staniju je sve ovo potreslo, pa je osula paljbu.

- Ti si neko ko samo prima đ*ku i kome je samo đ*ka u glavi, glupačo bre jedna! Umesto da si išla na fakultet i da su te vaspitali da znaš nešto, znaš samo đ*ke, Rajka i Mićka u glavi. I Gastoz i koliko njih te preje*alo u Beogradu sa 22 godine. Vređa me devojka koja se tu*cala sa mužem na tri metra od njegove žene, a preko leta ima seks sa Gastozima, i kao patiš za Slobom Radanovićem- rekla joj je Stanija.

Luna joj, pak, nije ostala dužna.

- Ko o čemu kur*a o poštenju! Dro*o mala! Ku*va raspala preko koje nema ko nije prešao i koja se je*e za novac! - vikala je Luna.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još