Turista iz Srbije ubijen u Ohridu

SKOPLJE, 27. avgusta 2010. (Beta) - Beograđanin Dejan Novaković (34) ubijen je u petak ujutru u jednom ohridskom noćnom klubu, a njegov prijatelj Goran Perić lakše je povređen, rečeno je agenciji Beta u ohridskoj policiji.

U policiji su rekli da je incident izbio u kafiću "Kuba Libre Havana" zbog jedne devojke, a pretvorio se u masovnu uličnu tuču pošto je napadnut vlasnik kafića.

Novaković je preminuo od povreda glave zadobijenih u tuči u kojoj je lakše povređen i njegov drug Goran Perić (32). Dežurni hirurg Tome Ginovski rekao je novinarima da je Perić zadobio povrede glave tupim predmetom i da je pušten na kućno lečenje.

Ohridska policija je privela na ispitivanje 30 osoba. Agenciji Beta rečeno je u Institutu za sudsku medicinu da je telo Novakovića na obdukciji.

Ambasadu Srbije u Skoplju o incidentu je obavestilo Ministarstvo unutrašnjih poslova Makedonije, rečeno je agenciji Beta. Portparol makedonske policije Ivo Kotevski rekao je Beti da je u toku istraga kako bi se utvrdilo ko je sve učestvovao u masovnoj tuči i da je tokom dana privedeno više osoba.

Pogledajte još