ONA KUČKA JE OKAČILA SELFI DA BI MENI NAŠKODILA: Stanija žestoko prozvala Sandru Afriku zbog Vladimira! (VIDEO)

Stanija Dobrojević i Pavle Jovanović u izolaciji su priču o nedavnoj Gastozovoj poseti koja je napravila haos u Zadruzi.

Naime, haos je nastao zbog toga što je Stanija šetala sa Gastozom po imanju kako bi mu pokazala sve, što je razbesnelo Lunu. Stanija je prvo prokomentarisala situciju iz Zadruge 1, kada je bila u vezi sa Vladimirom Tomovićem, a kada je na žurci gostovala Sandra Afrika.

- Napravili su selfi koji je ona kučka okačila na Instagram, seljačke fore, da bi tu meni nešto uterivala. Onda se ovaj pi*kopaćenik meni nešto pravdao, brisao... Ja sam to videla tek kad sam izašla. Radi se o tome da je on to uradio ovde meni iza leđa i sakrio to od mene i nije mi prijavio, ni to veče, ni sutra, ni prekosutra, dok nisam izašla - jadala se Stanija Pavlu i objasnila kako je Vlada tada napravio selfi sa Sandrom Afrikom, a ona ga je objavila.

- A meni se sad kao slobodnoj devojci zamera šetanje sa petoro njih. Samo mi je žao što nisam Gastoza uhvatila za ruku, da šetamo sami. Sad mi je baš žao, smetali ste mi, bilo vas je mnogo, trebalo je sami - komentarisala je Stanija.

- Šta ima loše u tome što sam ja prošetala Gastoza?! Zašto šta god ja uradim ne valja, zašto se samo ja kritikujem -  besnela je posle Stanija.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official – PrintScreen/YouTube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.