ZADRUGARI NA MUCI: Milan Milošević otkrio nominovane takmičare za izbacivanje (VIDEO)

U rijalitiju "Zadruga" danas je red došao na nominacije. Voditelj Milan Milošević stigao je na imanje nadomak Šimanovaca kako bi se postarao da sve protekne u najboljem redu i dobijemo dva zadrugara koji će se boriti za opstanak u rijalitiju.

Kao što je i običaj, jednog nominovanog zadrugara biraju upravo stanovnici ovog impresivnog grada, a ovog puta borba se vodila između Stanije Dobrojević i Pavla Jovanovića, s obzirom na to da su oni ovonedeljni potrčci koje je na tu poziciju postavila vođa Sanja Stanković. Drugog "žigosanog" biraju su gledaoci.

Prvi nominovani je Pavle i to po izboru saboraca. Kažnjen je između ostalog zbog teških reči koje je izrekao za bivšu devojku i ljubavnicu Draganu Mitar, koju je optužio da je abortirala njegovo dete u trenutku kada je abortirala i njegova tadašnja devojka.

Voditelj je potom saopštio da će rezultate SMS glasanja publike saopštiti u večerašnjem uključenju iz Bele kuće.

- Očekivala sam da idem u zatvor zbog poslednjih dešavanja. Čak sam i htela da se oprobam u duelu. Zato me sve ovo iznenađuje jer je i moj rođendan poprilično bojkotovan - u čudu je bila Stanija što nije izglasana u nominacijama i što je Pavle lošije prošao od nje.

- Ja sam ovo sve očekivao, čak sam sve to ispričao i Staniji u izolaciji. Sve što je rečeno ja sam i mislio da će tako biti - nije bio iznenađen Jovanović za razliku od Dobrojevićeve i dodao da mu se ide kući.

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: Zadruga Official – PrintScreen/YouTube

 

Pogledajte još