MAJKA JOVANE TOMIĆ MATORE O GLASINAMA DA JE PLAVOKOSA ZADRUGARKA PROSTITUTKA: Ne znam čime se bavi Sanja Stanković!

Odnos Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković napravio je potpunu pometnju tokom prve sezone "Zadruge", a ništa manje nije ni u aktuelnoj sezoni. Naime, njih dve često znaju da uđu u sukobe, da se pomire, a ono poslednje što je uzburkalo njihovu vezu jesu navodi Marka Miljkovića da se Sanja bavi prostitucijom.

Jovanina majka Ana priznala je da zbog zdravstvenog stanja ne prati toliko šta se dešava u Zadruzi.

- Pravo da vam kažem, nisam nešto redovno ni pratila, uveče ponekad pogledam, bila sam nešto u poslednje vreme kod lekara, pa nisam ni upućena u sve - kaže Ana, a na pitanje o optužbama da se Sanja bavi prostitucijom rekla je sledeće:

- Ništa od toga ne znam. Niti pratim društvene mreže, niti se oglašavam, niti kupujem novine, ja sam isključena apsolutno iz svih tih dešavanja. Ne znam ništa - izričita je bila Ana.

Kako nije želela ništa drugo da prokomentariše, na pitanje da li je ispratila kako se ponašaju Matora i Sanja i šta generalno misli o njihovom učešću, Ana je odgovorila:

- Okej mi Jovana izgleda, a što se tiče njih dve, to je njihovo, one kako znaju, mene niko ništa ne pita. Mislim da im je lakše što su zajedno tamo - zaključila je Jovanina majka.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - PrintScreen/YouTube

Pogledajte još