PLJUŠTALE UVREDE: Zorica Marković i Luna Đogani na ratnoj nozi (VIDEO)

Luna Đogani sinoć je doživela još jedan nervni slom u "Zadruzi", a uzrok tome bila je svađa sa Zoricom Marković tokom "Pitanja novinara". Luna je tom prilikom obrazložila zašto bi radije imala muzički duet sa Kristinom Kijom Kockar, bez obzira na to što je u prvoj sezoni bila u vezi sa njenim tadašnjim mužem Slobom Radanovićem. Zorica je na to burno reagovala.

- Po mom mišljenju, Kija je talentovanija nego Stanija, ona super ide u svemu tome. Videla sam je na reklami, super mi je za scenu, kad sam morala da biram između njih dve... Ispostavilo se da sve šta je žena ispričala, da je na kraju bilo istina. Niti je mrzim, niti mi je išta uradila. Mogla sam i da joj se zahvalim zbog svega što mi je pričala ovde. Mislim da je super što je iskoristila svojih 5 minuta, svaka joj čast kako je prebrodila sve što se desilo - izjavila je Luna.

Zorica Marković je posle ovih reči osula paljbu po Đoganijevoj, budući da je i ona prisustvovala ljubavnom trouglu iz prve sezone ,"Zadruge".

- Ti si, bre, merna jedinica za glupost. Ti javno uništiš život ženi, a sad je hvališ. Glupa si kao noć. Razj*bala si život, tu sad nešto ti ćeš sa njom duet. Nije te sramota da spominješ ženu ovde! Gde ti je Nemanja? Zar nisi kukala kad je izlazio odavde? Šištiš dete, davno sam pokazala svoje lice, a ne svoju p*čku. Nemanja, grebala si na vrata, vriskala. J*bala si se sa njenim mužem ovde. Ti si ćeka Đoganijevih. Zbog tebe sam prošla pakao, ni kriva, ni dužna što sam imala svoje mišljenje Luna! Ajd sad napij se pa padaj, pa nek te ovaj koriguje. Ti o meni nemaš ništa da kažeš! Puši k*rac i ti, i svi Đoganijevi i Mirko Gavrić. Pokrij se ušima! Glupa si i lažeš! Trčala si za Nemanjom - odbrusila joj je Zorica.

- Puna si zlobe, ja se pitam što te toliko boli. Nije me sramota, rekla sam istinu, da je Kija više za muziku nego Stanija. Ti si plaćena da pljuješ ovde ljude - uzvratila joj je Luna.

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: Zadruga Official – PrintScreen/YouTube

Pogledajte još