VIŠE NEMA SUMNJE: Nadežde Biljić i Toma Panić stavili tačku na vezu!

Pre nekoliko noći kada je Veliki šef organizovao žurku za sve zadrugare, dogodila se još jedna vrela akcija u kupatilu, a ovaj spoj ukućana niko nije očekivao.

Između Tomislava Panića i Nadežde Biljić rasplamsale su se strasti, pa su u toaletu upražnjavali seks koji je trajao najkraće u istoriji rijalitija. Međutim, do sinoć je ostala nedoumica da li će njih dvoje nastaviti da razmenjuju nežnosti i započeti vezu u "Zadruzi", a što je sedma sila u emisiji ,"Pitanja novinara" želela da odmah razreši.

- Veza nije, ali strast postoji. Bolje da me povezuju sa njim koji ima 24 godine, nego sa ovim što ima 42 i udara se kamenom po glavi. Ja sam sad u godinama gde mi treba piletina, stariji me ne zanimaju - rekla je Nadežda.

- Imam neku manu ili vrlinu, kad popijem imam poroke. To su alkohol i devojke. Na Radinom rođendanu sedim, ovo je zatvoren prostor. Meni jako fale žene, navikao sam da budem sa njima i da putujem. Ne znam šta više da kažem... Razmišljao sam i gledam, tad se ništa nije desilo. I onda sam ušao u kupatilo, video sam je golu. I onda smo nastavili neku priču, ali pre svega mi smo prijatelji i uvek sam tu za nju. U trenutku kad se kamera okrenula, ja sam prekinuo - rekao je Toma.

Biljićeva je bila vidno iznervirana kada je shvatila da je Toma istakao da je bio pripit kada se odlučio na ovaj potez, pa otkrila šta gledaoci kraj malih ekrana mogu da očekuju u nastavku.

- Ništa, što se mene tiče - rekla je ljuta Nadežda.

Podsetimo, Nadežda se pokajala zbog seksa sa Mikijem Đuričićem u prvoj "Zadruzi", kada je snimak osvanuo i na porno sajtovima, a sada je ponovila istu grešku sa Panićem.

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: Zadruga Official – PrintScreen/YouTube

Pogledajte još