BILJANA DRAGOJEVIĆ SE UMEŠALA U RAT STARLETA: Mrtva trka čija tarifa je veća Stanijina ili Anina!

Stanija Dobrojević i Ana Korać u sukobu su koji datira još i pre ulaska u "Zadrugu 2", a od kako su se srele na istom imanju, vatra se samo razbuktala. Kako se spekuliše, Ana je veoma bliska prijateljica sa velikim Stanijinim neprijateljem, pa je netrpeljivost među njima ogromna.

- S obzirom na to da je Ana Korać izrekla mnoštvo neistina i laži, imam potrebu da javno kažem da se Ana Korać, cvetić, kako sama kaže, lažno predstavlja. Odlično se u Beogradu zna ko je Ana Korać. Diskutabilno je poreklo svega što ona ima u ličnom posedu. Stan, auto, sat velike vrednosti! Odakle? Pa cvetić je završio umetničku školu. Pravo je umeće znati to što ona zna - rekla je Stanijina prijateljica i PR, Tamara.

- Ana je pobrkala stvari, glumila je prošle godine lažno prijateljstvo i jurila oženjenog čoveka, a sada glumi lažnu ljubav. Ona je veliki folirant. Za poreklo Stanijinog auta i ostalih materijalnih stvari postoje dokazi, računi i prepiske. Kako o kupovini automobila u Nemačkoj, tako i o ostalim stvarima - rekla je o Staniji prijateljica Tamara, koja vodi njen tim.

Međutim, ono što je ovde najintrigantije jeste to što se ovome pridružuje i majka Davida Dragojevića, koji je tranutno sa Koraćevom u emotivnoj vezi u rijalitiju, Biljana Dragojević.

- Vidim da se Ana svađa sa Stanijom, čija je tarifa veća, ali znaš kako, mrtva je trka između Stanije i Ane. Ipak, ako mene pitate, ja navijam za moju sugrađanku Staniju. David je skočio da odbrani Anu i rekao da je njegov drug bio sa Stanijom za 500 evra, a o Ani ništa nije rekao. Pa možda je taj drug bio i sa Anom, ali ne smem ja da pričam ništa. Ipak je David moj sin. Moguće da je moj sin dobio amneziju, pa se ne seća da je njegov drug bio sa Anom, a možda to nije taj isti. Neću da istražujem jer ću se samo dodatno nervirati. Ja ostajem pri svom stavu da ne prihvatam Anu kao snajku, i to se nije promenilo. Čula sam za razne priče o Ani, dovoljno mi je što mi prijatelji kažu, ali nisam istraživala ništa - kaže Biljana Dragojević.

Izvor: Svet.rs
Foto: Zadruga Official – PrintScreen/YouTube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.