OSEĆALA SAM DA NE ŽELI DA IMAMO ODNOSE: Aleksandra Subotić otkrila detalje veze sa Davidom Dragojevićem

Aleksandra Subotić pred ulazak u "Zadrugu 2" otkrila je kako je podnosila sve što se dešavalo od kad je napustila rijaliti, kao i kako je podnela vezu Davida Dragojevića i Ane Korać.

Aleksandra Subotić je pred kamerama ispričala da je preživela veliki stres zbog raskida, a potom i zbog nove romanse Davida Dragojevića.

- Nisam mogla da utičem ni na šta, sve mi je bilo strašno i stresno. Povraćala sam stalno, kašljala, plakala sam kao kiša. Nisam mogla da budem sama... Zahvalila bih se njegovoj majci što je bila uz mene - poručila je ona i dodala:

- Meni tu ništa nije jasno. Kada sam ja krenula sa Davidom, on nije bio pristalica svega toga. Govorio je kako sam ja žensko i kako ljudi ne treba da gledaju kako mi imamo odnose. Sada odjednom postaje David koji dozvoljava da ga Anba dodiruje po polnom organu.

Kada su u pitanju odnosi pred kamerama, u tuš kabini, Aleksandra kaže:

- Kao žensko i kao devojka od 22 godine osećala sam se kao neko sa kim on ne želi da ima odnose. Nije želeo da se tušira sa mnom. On je meni obećavao decu i porodicu, planovi za budućnost su bili tu.

Aleksandra je poručila da je ljubav koju je osećala prema Davidu ugašena.

- Ja ne osećam više ljubav prema njemu. Razočarala sam se, gadi mi se. Meni nije jasno ko je ta osoba. Nisam sanjala da će biti sa Anom po mom izlasku.

Izvor: Blic
Foto: sandrasuboticss/Instagram

Pogledajte još