PRVO SUOČAVANJE ALEKSANDRE I DAVIDA: Velika si muškarčina što si nas preko televizije izbacio iz kuće

Potpuni šok za mnoge ukućane bio je ulazak Aleksandre Subotić u "Zadrugu 2". Pogotovo za njenog nekadašnjeg partnera, Davida Dragojevića i Anu Korać.

Odmah po njenom dolasku od velikog šefa stiglo je pismo da Aleksandra o svima iznese mišljenje, a publiku je posebno zanimalo šta ima da kaže upravo o Davidu:

- Njoj sam zahvalna što mi je skinula bedu sa vrata. Ništa protiv nje ne bih imala da mi nije pljuvala dete, da ga nije poredila sa kerom... Takođe si pričala da sam bolesna i luda, krivo mi je što me ogovaraš svaki dan. Ti si mene loše činila, ja nisam tebi ništa uradila. I na sve to, još se nađeš da me pluješ. David i ja nikada nismo raskinuli, on laže, on je patio za mnom, nosio medveda i odjednom se ona umešala u našu vezu i to je puklo. Što se tiče Davida, on je patološki lažov i muška sponzoruša. Ti si, što se mene tiče, dno dna i ljudski šljam. Ima vremena da o tome razgovaramo. Ja ne živim kod tebe kući, živim u svom stanu - pričala je Aleksandra pred svima.

U jednom momentu se zadrugarka osvrnula na Davidove finansije.

- Velika si muškarčina što si nas preko televizije izbacio iz kuće. Bravo! Muškarčino jedna. Prvo, ti nas ne možeš da izbaciš iz kuće jer su ti pola te iste kuće renovirali moji fanovi. Ko ti je platio kartu da se vratiš iz Amerike? Moji fanovi su ti platili kartu da odeš tamo.

- Meni?! Šta pričaš ti? Izbaci krevet... Ja tamo nisam bio... - branio se Dragojević.

- Davide odakle tebi pare? Ti Ani govoriš da imaš kamione, avione, to nije istina. Ti sve lažeš. Tebi je ukinuta viza za Ameriku, ali to nisam ja uradila, već si sam sebi to uradio. Mnogo si sujetan, voliš pare, a u isto vreme si mnogo glup.

Izvor: Blic
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još