LAKO DO LJUBAVNOG VRHUNCA: Koji trikovi ispod pokrivača uzbuđuju svaki horoskopski znak?

Ako još ne znate kako da zadovoljite vašeg partnera ili partnerku u spavaćoj sobi, možda treba da razmislite o njegovom, odnosno njenom horoskopskom znaku.

Psihoterapeut Vanesa Marin tumači kako se pojedini horoskopski znakovi ponašaju u krevetu i kojim trikovima treba da se koristite da biste pružili partneru potpuni užitak.

OVAN

Ovnovi su perfekcionisti koji imaju velika očekivanja od sebe, ali i drugih. Ako vam se čini kako da vam je seks previše isplaniran ili jednostavno presavršen, pokušajte s ovom vežbom: Vi i partner napišite na papir sve što želite da radite u spavaćoj sobi, uključujući i ono što želite da uradite pre nego što stignete u sobu ili što niste pre uradili. Svaku aktivnost napišite na različitom papirić, bacite ih sve na jedno mesto, izvucite jedan i prvo to uradite. Ova vežba pomoći će vam da izađete iz rutine, ali ipak radite stvari koje inače radite.

BIK

Isto kao i pravi bikovi, osobe u znaku Bika u horoskopu znaju da budu jako tvrdoglavi. Ako želite to da promenite, neka se barem jednom u krevetu Bik potpuno prepusti svom partneru i neka druga osoba preuzme vođstvo u seksu i odluči šta ćete raditi i kada.

BLIZANCI

Blizanci u pravom smislu predstavljaju dvojnu prirodu, što može biti frustrirajuće. Međutim, pozitivna strana ovog znaka jeste što Blizanci mogu biti jako komunikativne osobe, tvrdi Vanesa Marin. S obzirom na to da o svemu vole da razgovaraju, prosti govor može biti ključ za zadovoljavanje ovog znaka. Šaljite partneru proste poruke ceo dan i tako potpalite vatru u krevetu, a tako nastavite da razgovarate i kad se napokon vidite. Recite mu šta tačno želite da radite i opišite mu kako se osećate do najsitnijih detalja.

RAK

Iako su često tvrdoglavi, Rakovi žude za stabilnošću i često njima upravlja osećaj krivice. Znaju da budu neraspoloženi, a idući puta kada se vaš partner bude tako osećao, pokušajte da ga oraspoložite nečim seksi. Hormoni koji se proizvode tokom seksa i nakon orgazma poboljšavaju čovekovo raspoloženje stoga svaki put kad se rak oseća loše, treba mu ponuditi seksualnu terapiju.

LAV

Lavovi vole ''svetla reflektora'', ali su isto tako puni ljubavi i pažnje. Lavovi često pokušavaju da zapale vatru u krevetu igranjem raznoraznih uloga. S Lavovima stoga možete da odigrate jednostavnu doktor-pacijent fantaziju i oni će biti i više nego zadovoljni.

DEVICA

Device su fokusirane i veliki analitičari, a svoja osćanja često vole da drže u sebi. No i to možete da rešite jednom seksualnom igricom: Recite partneru da vas ljubi po celom telu, a vi ćete mu onda otkriti šta vas uzbuđuje, a šta baš i ne. Nakon toga zamenite uloge i saznajte šta vaša Devica misli.

VAGA

Vage su opsednute ravnotežom i pravednošću. Bitnije su im psihičke nego fizičke osobine, a vole da budu okružene lepim stvarima. Stoga s Vagama ne gasite svetlo u spavaćoj sobi već ga ostavite upaljenim ili jednostavno vodite ljubav po danu.

ŠKORPIJA

Škorpije su jako osećajne osobe, katkada se čak uvrede zbog nepotrebnih sitnica pa onda povrede osobe oko sebe. No, zbog njihove osećajnosti sa Škorpijama treba voditi ljubavi u misionarskoj pozi kako biste mogli da ostvarite kontakt očima i tako se još više povežete.

STRELAC

Strelci su energične osobe koje su uvek u potrazi za nečim novim, a ''lutanje'' im je omiljen hobi. Stoga s njima uvek morate da vodite brigu o tome da li ste im uzbudljivi i zanimljivi. Posetite zajedno prodavnicu sa seksualnim igračkama i izaberite nešto za sebe.

JARAC

Jarčevi vole da imaju plan i s njima je sjajno provesti veče. No isto tako skrivaju osećanja. Stoga budite strpljivi kada je u pitanju deljenje seksualnih fantazija i pokušajte zajedno da otkrijetre nešto što će vam oboma biti zabavno.

VODOLIJA

Vodolije su poznate po svojoj neobičnosti i nekonvencionalnosti, što može dovesti do puno zabave u spavaćoj sobi. Budite zato avanturisti u krevetu i pokušajte istražiti neke nove stvari. Stavite povez na oči i za početak se tako zabavite, a kasnije uvek možete posetiti i prodavnicu za odrasle i nabavite dodatke kojima ćete dodatno začiniti sve.

RIBE

Ribe su pronicljive, emotivne osobe koje ne zameraju greške zbog čega često znaju da budu nezadovoljene u krevetu. Ako vam je partner Riba, pitajte ga šta zaista želi i fokusirajte se malo na njegove potrebe. Ako ste vi pak Riba, oslobodite se straha i recite šta želite u krevetu, bitćete zahvalni sami sebi.

Izvor: Večernji.hr
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.