NEODOLJIVE: U koja tri znaka Zodijaka su rođene najveće zavodnice?

Možda ne verujete u to, ali zvezde su uticale na naš karakter i dale nam posebnu karakternu crtu, koju smo nasledile od horoskopskog znaka kome pripadamo. Upravo su samopouzdanje, harizma i umeće flerta, karakterne osobine, koje su od svojih znakova nasledile sledeće pripadnice Zodijaka.

Pripadnice ova 3 horoskopska znaka veoma su izazovne i ni jedan muškarac im ne može odoleti.

Lav

Lavice postaju centar pažnje, gde god da se pojave. One su neverovatne zavodnice, a najveći adut im je držanje čelične lady, koju ništa ne dotiče. Svojim snažnim temperamentom i odvažnim stavom, zavešće svakog muškarca, bez izuzetka.

Ribe

Žene Ribe pre svega privlače mušku pažnju svojom ranjivošću i romantičnom prirodom. Veoma su nežne i stidljive, što se muškarcima veoma dopada, jer vole da imaju priliku da nežnoj dami pruže utočište. Njihova emotivnost, pravi je izazov za dominantne, mačo tipove.

Blizanci

Žena Blizanac jednostavno ume da ukrade svačiju pažnju i zadrži je za sebe. Njihov stav, reči, pa čak i način mišljenja, sve dolazi do izražaja, kada se osmehnu i progovore. Sposobne su doslovno dda prevedu “žednog preko vode”, pa važe za najzavodljivije žene Zodijaka.

Izvor: Lepota&Zdravlje.rs
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.