Ko je najseksi domaća lepotica?

One su pokazale i "stasom i glasom" - pevačice Svetlana Ceca Ražnatović i Seka Aleksić su prema anketi sajta www.utripu.com najsekipilnije domaće lepotice.

Ceca koja je karijeru počela da gradi već sa 9 godina kada je prvi put zapevala pod svadbenim šatorom ima do sada 361 glas, a Seka koja će uskoro stati "na ludi kamen" ima do sada 192 glasa.

Kažu da o lepoti ne vredi raspravljati, ali ako se ne slažete s ukusom posetilaca sajta "utripu" možete glasati za Jelanu Karleušu, glumice Jovanu Stipić ili Mariju Karan ili teniserke Anu Ivanović i Jelenu Janković ili manekenke Danijelu Dmitrovsku i Ivanu Kukrić.

Ceca je u osvajanje estrade krenula pesmom "Cvetak zanovetak". Udovica je Željka Ražnatovića Arkana, s kojima ima dvoje dece – Veljka i Anastasiju. Posle ubistva supruga bila je u vezi sa Andrejem Kulundžićem i Vladimirom Cvetkovićem.

Seka je još jedna kraljica sroske folk scene poznata po hrabrom menjanju imidža, provokativnim nastupima. Bila je u dugim vezama sa svojim menadžerom Zoranom Kovačevićem, potom manekenom Mladenom Radulovićem, da bi nedavno najavila spektakularnu svadbu sa telohraniteljem Veljkom Pilikićem. Obožava svoje čivave.

ND.

Pogledajte još