Ko je najseksi domaća lepotica?

0

Ceca i Seka "lome koplja"

One su pokazale i “stasom i glasom” – pevačice Svetlana Ceca Ražnatović i Seka Aleksić su prema anketi sajta www.utripu.com najsekipilnije domaće lepotice.

Ceca koja je karijeru počela da gradi već sa 9 godina kada je prvi put zapevala pod svadbenim šatorom ima do sada 361 glas, a Seka koja će uskoro stati “na ludi kamen” ima do sada 192 glasa.

Kažu da o lepoti ne vredi raspravljati, ali ako se ne slažete s ukusom posetilaca sajta “utripu” možete glasati za Jelanu Karleušu, glumice Jovanu Stipić ili Mariju Karan ili teniserke Anu Ivanović i Jelenu Janković ili manekenke Danijelu Dmitrovsku i Ivanu Kukrić.

Ceca je u osvajanje estrade krenula pesmom “Cvetak zanovetak”. Udovica je Željka Ražnatovića Arkana, s kojima ima dvoje dece – Veljka i Anastasiju. Posle ubistva supruga bila je u vezi sa Andrejem Kulundžićem i Vladimirom Cvetkovićem.

Seka je još jedna kraljica sroske folk scene poznata po hrabrom menjanju imidža, provokativnim nastupima. Bila je u dugim vezama sa svojim menadžerom Zoranom Kovačevićem, potom manekenom Mladenom Radulovićem, da bi nedavno najavila spektakularnu svadbu sa telohraniteljem Veljkom Pilikićem. Obožava svoje čivave.

ND.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.