Džordž Majkl na lečenju posle sudara

LOS ANĐELES, 30. avgusta 2010. (Beta) - Britanski pevač Džordž Majkl počeo je lečenje bolesti zavisnosti dan nakon nesreće koju je skrivio zbog pijanstva, objavio je sajt Didžital spaj koji se bavi šou biznisom.

Majkl je uhapšen prošlog meseca, kada je izgubio kontrolu nad automobilom koji je udario u u fotografsku radnju, u otmenom delu Londona gde živi. Pre nedelju dana je na sudu u Londonu priznao krivicu za posedovanje kanabisa i vožnju pod dejstvom alkohola ili droge. Sud je Majklu izrekao privremenu meru zabrane upravljanja motornim vozilom od šest meseci, a presuda će biti izrečena 14. septembra.

"Želim da vam se svima iskreno zahvalim, kao i da smirim one koji se toliko brinu za mene. U potpunosti sam svestan ozbiljnosti situacije, zbog čega se iskreno izvinjavam", napisao je pevač na svom blogu. "Mislim da treba da znate da sam se dan nakon incidenta prijavio u londonsku kliniku na 14-dnevni program detoksikacije, posle čega je usledilo savetovanje nekoliko puta sedmično", dodao je. "Želim da se zahvalim i onima čija je diskrecija omogućila da taj proces počnem daleko od javnosti, što mi je u velikoj meri pomoglo", zaključio je Majkl.

Pogledajte još