Supernova – galaksija integrisanih usluga: Lansiran novi brend na kablovskom nebu Srbije

Sinoćnim gala događajem i atraktivnom video projekcijom lansiran je novi brend na kablovskom nebu Srbije, Supernova. Pod novim brendom korisnicima se pružaju usluge distribucije televizijskog sadržaja, interneta i fiksne telefonije. Trenutno Supernova ima više od 300.000 internet i televizijskih korisnika u mnogim gradovima i opštinama širom Srbije.

Supernova je brend nastao akvizicijom kablovskih operatora Kopernikus Technology, Radijus vektor i AVcom i od aprila predstavlja novu zvezdu u sazvežđu Telekom Srbija grupe.

O tome šta je zapravo Supernova išta korisnici mogu da očekuju govorio je Vladimir Lučić, koordinator za internet i multimediju Telekom Srbija grupe.Posebno ističući bogatu ponudu najboljeg televizijskog sadržaja Lučić je izjavio:

- Čvrsto verujemo da će korisnici prepoznati kvalitet naše ponude u kratkom roku. Više od 200 televizijskih kanala, od čega 50 u HD formatu, internet brzine i do 120 Mb/s i pouzdana usluga fiksne telefonije, uz vrlo povoljne cene, najbolja su preporuka da postanete deo Supernove. Ovo je naravno samo početak, mi imamo čvrstu viziju koja podrazumeva dalji rast broja korisnika, dostupnost usluga na teritoriji cele Srbije, kao i nove akvizicije.

Za sve nove korisnike Supernova je pripremila promocije koje će izbor kablovskog operatora učiniti lakšim nego ikada ranije. Novi korisnici Supernova paketa prvih šest meseci mogu da uživaju u sadržajima i uslugama po ceni od 1 dinar mesečno.

Lansiranju Supernove prisustvovao je veliki broj zvanica iz sveta biznisa, umetnosti, kulture i sporta.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još