ŠEF UKUSA: Britanska kompanija traži osobu da putuje svetom i isprobava hranu

Britanska kompanija "Vibrant vegan" traži osobu koja će za 66.000 dolara putovati svetom i degustirati hranu.

Ukoliko su egzotična kuhinja i isprobavanje novih jela vrhunac svakog vašeg putovanja, onda je kompanija "Vibrant vegan" objavila konkurs za vaš posao iz snova.

Ova britanska kompanija u potrazi je za "šefom ukusa", osobom koja će putovati svetom i isprobavati novu hranu.

Odabranom kandidatu biće plaćeni svi putni troškovi, smeštaj i hrana kao i 28 dana godišnjeg odmora.

Za godišnju platu od 66.000 dolara, "šef ukusa" će četiri meseca provesti u zemljama kao što su Indija, Kina, Turska, Čile, Meksiko i Japan gde će upoznavati i otkrivati nove, egzotične sastojke i recepte koje će kompanija koristiti za svoje proizvode.

Tokom radne sedmice u trajanju od 35 sati od kandidata se očekuje da pomogne kompaniji i uspostavi partnerstvo sa stranim kompanijama.

Iz kompanije "Vibrant vegan" ističu da kandidat mora imati najmanje tri godine iskustva u poslovanju s hranom ili kao kuvar.

Kompanija "Vibrant vegan" orijentisana je na vegane. Od budućeg zaposlenog ne zahteva da bude vegan, ali se traži da bude fokusiran na biljne sastojke.

- Uvek smo u potrazi za novim talentima, jer čvrsto verujemo da ljudi čine uspešnu kompaniju. Ovo je veoma jedinstven posao koji je bez obzira na brojne pogodnosti veoma zahtevan. Postoji stotine sastojaka i recepata širom sveta koji nisu predstavljeni potrošačima u Velikoj Britaniji, pa se nadamo da će naš budući zaposleni inspirisati nove i ukusne recepte u našoj veganskoj ponudi - rekao je Ijan Burke-Hamilton, osnivač kompanije "Vibrant vegan".

Izvor: RTS
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.