fbpx

MAJKA I VERENIK DEE ĐURĐEVIĆ O NJENOM ZDRAVSTVENOM STANJU: Dugujemo veliku zahvalnost lekarima!

Voditeljka Dea Đurđević prošle nedelje sa odeljenja intenzivne nege na VMA prebačena je u Klinički centar Srbije, a njen oporavak teče u dobrom smeru.

Ovo je potvrdila i Deina majka Nena, koja svakodnevno posećuje svoju naslednicu i velika joj je podrška tokom perioda oporavka.

- Hvala bogu, Dei je znatno bolje, oporavak teče kako treba, sada mogu svaki dan da je viđam i presrećna sam zbog toga. Samo to što je prebačena sa intenzivne nege mnogo znači. Odlično je i šali se kao pre. Ona je meni sve i ja ponekad nemam više snage da je gledam u bolnici, mnogo mi je krivo, ali ona tada mene bodri i govori mi kako će sve biti u redu. Ponosna sam na nju, jača je od mene. Mladen je stalno uz nju i to joj puno znači - rekla je Nena.

- Jedino što ja mogu da kažem jeste da su lekari sa VMA odlično odradili posao i ceo tim sa profesorom Markom Bumbaširevićem na čelu. Sada nastavljaju sa svojim radom u Kliničkom centru. Mogu da kažem da im dugujem veliku zahvalnost! Što se podrške tiče, o tome ne treba ni pričati, ja sam uz nju u svakoj situaciji - dodao je Dein verenik Mladen Mijatović.

Izvor: Blic.rs/Srpski telegraf
Foto: deadjurdjevic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.