fbpx

POKAZUJE SVOJE PRAVO LICE: Ana saznala da je David slao Aleksandri tajne poruke! (VIDEO)

U toku dana, Ana Korać i David Dragojević uživali su u dvorištu, gde su se i sunčali. Dragojević je u jednom momentu tražio od Ane da mu ispriča šta je to pričala sa Mićom.

- Ovako, krenuli smo sve ispočetka da pričamo. Bila je priča, on je meni rekao da ja tebi slepo verujem i da sam se previše zagirala. Ja sam rekla da ne mogu protiv svojih emocija. Ja sam rekla da ne mogu da presečam svoje emocije. Rekla sam da mi je lepo sa tobom. I onda je on meni pitao kome ja verujem, jer si ti lagao sve to. Šta ako si ti neke stvari koje si ti meni pričao lagao? Njemu je sve to čudno što se desilo i ta cela situacija. Rekao mi da ne skačem onako, da mene on ne poznaje takvu - ispričala je Ana.

- Mene je bilo baš briga za priče, ona je samim svojim ponašanjem dovela do ovoga. Njeno gušenje i to je to. Neću više da pričam. ja se sprdam sa tobom zbog Miće. Nema potrebe da skačeš. Šta da radimo, ja nisam znao da će ona da se vrati - odgovorio joj je David.

- Mene ne zanima to, meni je bitno da ti mene ne lažeš. Ja verujem da me ne lažeš - sumnjiva je bila Koraćeva.

- Mi smo tamo zajedno lagali, ne lažem tebe, to bi trebalo i ti da osećaš - izjavio je David

- Zašto si ti njoj slao poruku - upitala ga je Ana za poruke koje je David slao Aleksadnri putem kamera u Beloj kući.

- Da li ti znaš, jesi li ti toliko retardirana?! Ne mogu da ti spomenem neke ljude. Ti uopšte ne znaš šta se desilo kad je ona došla ovde da viče. Ne mogu da ti crtam konstantno. Tada smo ti i ja počeli. Neke stvari samo ti znaš - završio je David.

Izvor: Alo!
Foto: Zadruga Official – PrintScreen/YouTube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.