VREME JE DA SE UKLJUČITE U AKCIJU: Preko hiljadu dece je dobilo odeću, ali još nije kraj

Da li se sećate akcije doniranja odeće za decu bez roditeljskog staranja koju je organizovao Ariel? Imamo dobre vesti za vas, pošto od početka aprila imamo novog partnera u ovom poduhvatu - DM drogerije.

Za vreme kampanje "Ne bacajte odeću, donirajte je!", tokom januara i februara, koju su organizovali Ariel i Lenor, sakupili smo tonu odeće i time izmamili osmehe na licima više od 1000 mališana bez roditeljskog staranja. Ali, kao što smo već rekli, ovo nije kraj. Želimo da izmamimo još osmeha, tokom aprila. Za svaki kupljeni Ariel ili Lenor u DM drogerijama, Procter&Gamble će pomoći humanitarnoj organizaciji "Prijatelji dece Srbije" da kupi novu odeću onima kojima je najpotrebnija!

Sakupljena odeća biće podeljena Dečjem domu u Beogradu, dečjem i omladinskom centru "Jefimija" u Kruševcu, SOS dečijem selu u Sremskoj Kamenici, dečjem razvojnom centru "Kolevka" u Subotici, dečjem i omladinskom centru "Vera Radivojević" u Beloj Crkvi, dečijem i omladinskom centru "Petar Radovanović” u Užicu, domu za decu i omladinu "Spomenak" u Pančevu, dečijem svratištu Beograd, kao i deci Crvenog krsta u Vršcu, Kragujevcu i Valjevu, a sve to u saradnji sa našom partnerskom organizacijom "Prijatelji dece Srbije".

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.