ANA KORAĆ SUMNJA U OSEĆANJA DAVIDA DRAGOJEVIĆA: Nemoj da me zavlačiš! (VIDEO)

Ana Korać počela je da sumnja u svog dečka, a Lepi Mića uneo joj je crva sumnje, kada su David Dragojević i Aleksandra Subotić priznali da su lažirali veridbu u prošlom rijalitiju. Cimer koji odlično poznaje Koraćevu rekao je da mu ona više ne liči na sebe, da se previše zaigrala, a ona je sve shvatila kao ozbiljno upozorenje, pa rešila da porazgovara o svemu sa svojim dečkom dok su dan izolovani od svih provodili u dvorištu.

- Bila je priča da je on meni rekao da ti slepo verujem, i da sam se prviše zaigrala... ja sam njemu rekla da ja protiv svojih osećanja ne mogu. Rekla sam da ne mogu da se odljubim, niti da to želim. Ali, onda je on meni rekao "pa kome ti veruješ". A onda mi je rakao, ako misliš da je lagao sve to, kako misliš da tebe ne laže. Šta ako si ti mene lagao pre svega toga? - pokušala je kroz smeh da ispita Koraćeva dečka, dok su joj se kroz glavu motale najcrnje misli na koje ju je njen prijatelj Mića naveo u "Zadruzi".

- Iz Amerike, ušao sam tamo, nisam znao ko je ko, i Karađorđe i Srboljub, šta je tebi? Da li sam mogao da kontrolišem svoja osećanja kad sam se zaljubio u tebe? Nisam. E, dobro, sad nastavi - prekinuo ju je David.

- Mene samo zanima da ti mene ne lažeš... i da ti budeš čist, ne želim da me zavlačiš, kao što si mi rekao da si odlepio. Verujem da jesi, i da me voliš - zaključila je Koraćeva, kojoj je proradio crv sumnje kad je David u pitanju.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official – YouTube/PrintScreen

Pogledajte još