KRISTINA KOCKAR ISKRENO O VERENICIMA: Okrene mi se želudac kad vidim Anu Korać i Davida Dragojevića

Kristina Kockar prokomentarisala najaktuelniju temu u Zadruzi, a to je ljubavni trougao između Aleksandre Subotić, Davida Dragojevića i Ane Korać.

Kako su mnogi upoređivali Kijinu i Slobinu situaciju sa situacijom Ane i Davida, Kockareva je rešila da iznese svoje mišljenje o tome.

- Pitali su me da li me Aleksandra kopira, rekla sam da ne mislim da ona mene kopira, ali mislim da ovo dvoje kopiraju definitivno, ovo dvoje iz prve Zadruge, i ne znam zbog čega, da li je to zbog para ili su jako glupi, jer zašto kopirati nekoga ko je bio osuđen od strane celog naroda i raditi sve te iste stvari - rekla je Kija.

Kija je potom prokomentarisala ponašanje Davida Dragojevića kada prilikom ulaska njegove bivše devojke Aleksandre u Zadrugu nije hteo čak ni ruku da joj pruži.

- Ne sviđa mi se šta taj dečko radi nakon svega toga, pravi se kao da je njemu neko nešto uradio, kao što je i ovaj dečko radio. Bukvalno kopiraju ovo dvoje. Ako moram da kažem da sam na nečijoj strani, naravno da sam na strani Aleksandre u smislu da nije lepo da se tako ponaša, da joj ne pruži ruku - objasnila je Kristina i dodala:

- Ne ulazim u njihove odnose, ali što se tiče ovo dvoje okrene mi se želudac kad ih vidim, verovatno i celoj Srbiji.

Kija se tokom svog učešća u prvoj sezoni Zadruge družila sa Anom Korać, međutim poznato je da su njihovi odnosi zahladneli, a Kija nije krila da ju je Ana jako razočarala.

- Desila se jedna situacija još u Zadruzi 1, kad smo išli u "Amidži", Slobodan mi je rekao u prolazu: "Ana ti nije drugarica, ona mi je rekla nešto kao...". Rekoh: "Nemoguće da je Ana tako nešto rekla". Međutim, sad kad vraćam film i kad sklopim sve kockice sve mi je jasno. Jako sam se razočarala u tu devojku - bila je iskrena Kija.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: kija_kockar__official/Instagram

Pogledajte još