Mašine za pakovanje i pekare

Međunarodni sajam ambalaže, mašina i opreme za pakovanje PACKTECH EXPO Balkan 2007, šesti po redu, i 3. međunarodni sajam mašina, sirovina, aditiva i začina za pekare, konditore i ugostiteljstvo CONBAK EXPO Balkan 2007. svečano su otvoreni na Beogradskom sajmu.

Anđelko Trpković, generalni direktor Beogradskog sajma, rekao je da bez partnerstva nama posla, a da su ove manifestacije prave partnerske, jer su organizovane u saradnji Beogradskog sajma, kompanije A&L EXPO i Poslovnog udruženja proizvođača i snabdevača ambalaže i mašina za pakovanje Srbije. − Sajam ambalaže nije namenjen širokoj publici već onima koji su spremni da proizvode i prodaju, a ni njih nije malo s obzirom da se između 80 i 90 odsto proizvoda plasira upakovano, rekao je direktor Sajma. 

− Slično je i sa drugom manifestacijom − CONBAK EXPO Balkan 2007. Mislim da smo pre tri godine, kada smo započeli ove projekte, s razlogom verovali da će vrlo brzo u svojim delatnostima postati regionalno najznačajniji sajmovi. Da ovakva manifestacija ima svoje mesto u Beogradu, Srbiji, ali i na Balkanu potvrdio je i Dragan Jakovljev, predsednik Upravnog odbora Poslovnog udruženja proizvođača i snabdevača ambalaže i mašina za pakovanje Srbije.

Na 6. međunarodnom sajmu ambalaže, mašina i opreme za pakovanje PACKTECH Expo Balkan 2007. predstaviće se preko 350 izlagača. Pored domaćih, nastupiće i predstavnici brojnih firmi iz 29 zemalja. Učesnici 3. međunarodnog sajma mašina, sirovina, aditiva i začina za pekare, konditore i ugostiteljstvo CONBAK EXPO Balkan 2007. stižu iz 17 zemalja i ima ih oko 200. Sajmovi se završavaju 22. septembra, a uz ulaznicu od 300 dinara posetioci ih mogu obići od 10 do 19 časova. („Pregled“)

Pogledajte još