U NEDELJU KONCERT EMINE JAHOVIĆ: "Vukovi" prvi put uživo u Novom Sadu

Nakon što je pre mesec dana objavila novi singl i spot za pesmu "Vukovi", a pre toga i pesmu "Prsten" u saradnji sa reperima Coronom i Rimskim, jedna od najpopularnijih pevačica Emina Jahović još jednom je dokazala da po kvalitetu produkcije i izgledu svojih spotova nimalo ne zaostaje za svetskom scenom. Ista je situacija i sa nastupima. U nedelju, 7. aprila, od 18 časova ona će nastupiti u BIG tržnom centru, gde će uživo izvesti svoj najnoviji hit, ali i mnoge druge.

- Drago mi je da konačno imam priliku da pesmu "Vukovi" uživo izvedem i pred publikom u Novom Sadu. Ova numera zauzima posebno mesto u mom srcu jer u sebi nosi veliku emociju i za nju sam sama pisala tekst. Još mi je draže što je moja publika uspela da prepozna tu emociju i što je pesma nakon samo nekoliko sati postala hit. Moj tim i ja spremamo još mnogo toga novog, ali ne želim previše da otkrivam, više volim da iznenadim - rekla je popularna pevačica.

Pored ove izrazito emotivne balade koja na Youtubeu broji više od 3 miliona pregleda, Eminini fanovi moći će ovog vikenda da uživaju u energičnom nastupu i hitovima koji su obeležili njenu karijeru. Samo neke od tih numera biće "Posle mene", "Druga", "Još ti se nadam", "Da l' ona zna?" i mnoge druge.

Ulaz na koncert je slobodan, a obožavaoci će imati priliku da se nakon nastupa upoznaju i fotografišu sa Eminom.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još