LJUBAV JE KLJUČ: Nataša Bekvalac raznežila fanove dirljivom pričom o svojim kućnim ljubimcima! (FOTO)

Pevačica Nataša Bekvalac se povodom Svetskog dana napuštenih životinja oglasila na društvenim mrežama i raznežila fanove dirljivom pričom o svojim kucama Lani, Jaci i Mili.

Naime, mala plava rešila je da podigne svest ljudi o načinima rešavanja problema napuštenih životinja, ali isto tako istakla da je
ljubav ključ koja otvara sva vrata.

- Danas je dan napuštenih životinja. Do nedavno živela sam sa njih dve, sa Jacom i Lanom... Pre par meseci Jaca je zaspala i nije se probudila... 18 godina bila mi je najbolja drugarica uz nju su moje ćerke prohodale, bila je ljubav koju mogu da razumeju samo oni koji 18 godina dele jastuk sa ovakvom njuškom, najdivnijim psom na svetu...U mom srcu živeće zauvek. Mila je retriverka ostavljena na snegu zajedno sa svoja tri šteneta. Nakon što sam njenoj deci našla domove, susreli smo se sa njenim teškim bolestima uključujući i srčanog crva. 2 godine trajala je borba i ona je danas zdrav i predivan pas. Želela sam da je dam, nalazeći opravdanje da je ona pas naviknut na ulicu, da nemam vremena da joj se posvetim, da nije vaspitana da bi bila u stanu sa decom, da se linja...a ona...došavši u naš stan kao da je znala da joj tražim grešku...i nije je napravila... trazila je samo jedno... ljubav... Danas Mila je član naše porodice, potpuno prilagođena životu u stanu, toliko je plemenita i divne naravi, moju decu obožava, Lanu onako... Dakle, Mila ostaje a jedno je sigurno...Ljubav je ključ, pronađite je u sebi.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: bekvalceva/Instagram

Pogledajte još