SUPRUGA MARKA BULATA SA SINOM NAPUSTILA PORODILIŠTE: Pevač izveo iz bolnice Mariju i Savu (VIDEO)

Marko Bulat i njegova supruga Marija proširili su svoju porodicu, dolaskom sinčića Save na svet pre nekoliko dana, što je posebno obradovalo kćerku Doroteu.

- Pa, šta da kažem, dobili smo sina Savu, stigao je kao terminska beba, deveti mesec, ali opet je završio na Institutu, ćerkica je bila tri meseca, on je verovatno na porođaju se malo nagutao plodove vodice, pa su morali da isprate na plućima šta se dešava, ali eto posle nekoliko dana stiže kući - rekao je pevač, danas po izlasku iz Instituta za neonatologiju.

- Liči na mamu, kćerka je ista ja, a Sava vuče na majku. Ja sam pričao to, starac Sava Studenički, koji se upokojio, me je zamolio još pre pet godina da kad budem imao sina dam ime Sava. Meni je Dorotea ukrala svu ljubav, ćerkica je, maza, evo sin sada, videćemo, to je i za mene neko novo iskustvo, novopečeni sam otac muškog deca, pregovaram već za dalje, ali nije još vreme za pregovore za sledeće dete. Za sad je krevetac kod nas u sobi, pa kad bude malo stasao ići će kod sestre u sobu. Veće slavlje će biti kada se Marija oporavi, pa ćemo videti.

Pevač je priredio iznenađenje - po Mariju i sina u Institut stigao je limuzinom.

- I ja sam bila iznenađena. Nisam znala. Ma, kad idemo po njega, svejedno, i peške da smo došli - rekla je Marija.

Autor: Nadlanu.com/N.O.
Foto: bulat.marko/Instagram

 

Pogledajte još