DAVID ŽESTOKO IZVREĐAO ALEKSANDRU: Sram te bilo, živela si u smeću, sve sam izgubio zbog tebe! (VIDEO)

Zadrugari su sinoć gledali šta su sve to radili kao i šta se dešavalo proteklih dana pred kamerama TV formata "Zadruga 2", a nakon video-snimaka akteri ih komentarišu.

Jedan od klipova koji je pušten bio je razgovor Aleksandre Subotić sa zadrugarima, gde ona iznosi detalje o finansijskoj situaciji Davida Dragojevića i priča o njegovom karakteru, kao i tome šta govori Ani Korać u "Zadruzi" o svojoj situaciji.

- Aleksandra, ovaj, Ana vrlo dobro zna zašto sam ja išao u Ameriku i da sada ostajem ovde da pravim život - krenuo je David.

- Ti si pričao da ćeš prodati lokal i izbaciti majku i sestru. Koga lažeš? Sve može da se proveri - rekla mu je Aleksandra.

- Gadi mi se Aleksandra. Znaš koliko te volim što si takva? Jesam li ti pričao da imam milione? - upitao je Dragojević Koraćevu.

- Ja te volim takvog kakav si - rekla je Ana i ustala da ga poljubi.

- Pričaš ovde o Mungosu, čoveku koji ti je završavao sve i o mojoj mami koja te je primila. Živiš u Novom Sadu, samo ću ti to reći. Ti si takvo smeće i odron - rekao je David Aleksandri, pa se obratio Ani:

- Hvala Bogu što sam te upoznao i što ćemo praviti sve zajedno, hvala ti na svemu.

- Sram te bilo, živela si u smeću. Da li imaš srednju školu završenu, ja treba da ti sredim diplomu? - izgovorio je David Aleksandri.

- Ja nikada neću izbaciti svoju porodicu. Ja sam ti renovirala lokal. Pljuni me, pljunuću i ja tebe - uzvratila mu je Subotićeva.

Svađa se potom nastavila, a umešali su se i drugi zadrugari. Aleksandra je na kraju priznala da joj se ne sviđa David, već neko drugi iz Novog Sada.

Izvor: Blic.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još