Sutra bioskopska premijera Žene sa slomljenim nosem

0

BEOGRAD, 31. avgusta 2010. (Beta) – Nagrađivani film režisera i scenariste Srđana Koljevića "Žena sa slomljenim nosem" imaće u sredu uveče (20.30h bioskopsku premijeru u beogradskom Sava centru, a od 2. septembra ulazi u redovnu distribuciju.

BEOGRAD, 31. avgusta 2010. (Beta) – Nagrađivani film režisera i scenariste Srđana Koljevića “Žena sa slomljenim nosem” imaće u sredu uveče (20.30h bioskopsku premijeru u beogradskom Sava centru, a od 2. septembra ulazi u redovnu distribuciju.

“Živimo dosta okuženi negativnom energijom. Pokušao sam da napravim film o emotivnoj zaglavljenostI u kojoj smo svi, između onoga što smo prošli i onoga šta nas čeka, i o pokušaju da pronađemo put da savladamo emotivne gubitke i nađemo svetlo na kraju tunela”, rekao je u utorak Koljević na konferenciji za novinare.

Autor crnohumornog “Crvenog kamiona sive boje” (2004), Koljević kao svoj drugi film snimio je melodramu “Žena sa slomljenim nosem”, koja je premijerno prikazana u julu na festivalu “Sinema siti” (Cinema City) u Novom Sadu.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.