MARIJA KULIĆ ŽESTOKO PROZVALA LUNU ĐOGANI: Uništila je živote Slobi Radanoviću i Kristini Kockar (VIDEO)

Zorica Marković iznela je svoje mišljenje na temu suđenja između Lune Đogani i Marka Miljkovića. Blogerka je tužila svog dečka zbog reči koje joj je uputio.

Naime, Miljković je rekao za Lunu da glumi žrtvu iz rijalitija, dok je njenu ljutu rivalku iz prve sezone hiper projekta "Zadruga" Kristinu Kockar nazvao borcem.

Nakon pevačice, ustala je Marija Kulić, poznata po svom britkom jeziku i prokomentarisala Lunu i Marka.

- Nisam podržavala Lunu, jer je znala da je on oženjen, i te kako mislim da je ona uništila njihov život, ali nisu trebali da dozvole da im Luna uništi život. Krivi su Luna i Sloba. Ja sam gledala kako si se ti njemu nabacivala. Ona traži razne razloge da se posvađa. Glumi i dalje, ljubomorna je na onaj par koji je srećan, a ona u ovoj vezi i te kako nije srećna. Marku je bitno samo finale, pre neki dan sam ga pitala gde će ići na more, ni u jednom trenutku nije spomenuo Lunu, a to sam ga namerno pitala da vidim da li nešto planira ozbiljno sa njom. Zašto ovo radi i zašto ona ovo trpi, nije mi jasno. Vidim da se muči u ovoj vezi, ali neka objasni i to. Nijedan sukob sa Zoricom nije bio ozbiljan, jer se ona izmirila sa svima. Takva je žena, brzo plane i dođe do sukoba, ali isto tako vrlo brzo se to izmiri kao da ništa nije bilo. Treba da staviš prst na čelo i razmisliš šta radiš. I taj sindrom žrtve, koji nisi imala tokom prve Zadruge, nema potrebe ni ovde da radiš. Ni svoje ćerke nisam savetovala ovako - rekla je Marija.

- Nije Luna njega vezala za stub! Jeste, na silu je bio sa mnom - dobacila je ironično Luna.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

 

 

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.