„Tigar“ ovlašćeni distributer ulja „Dženeral motorsa“

Korporacija Tigar iz Pirota postala je sredinom septembra ove godine prvi ovlašćeni distributer motornih ulja kompanije Dženeral motors (General Motorsa) za Srbiju.

Generalni zastupnik za Evropu kompanije „Dzeneral motors − Oil“, Radan Krstulović, rekao je prilikom otvaranja Tigrovog servisnog centra u Nišu, da se ta kompanija opredelila da ovlašćeni distributer za Srbiju bude Tigar, jer je „priznat i poznat po tome da je stabilan, pouzdan i uspešan poslovni partner“. Vrednost ugovora o zastupništvu, kao i njegov rok trajanja nisu saopšteni.

Predsednik Upravnog odbora „Tigar trgovine“ Jelena Petković je najavila i otvaranje novog poslovnog centra korporacije Tigar, u Novom Beogradu, kod beogradske Arene, ali nije precizirala tačan datum početka rada tog centra. Od značaja je napomenuti, da je, nedavno, u Apatinu otvoren servis „Tigar trgovina“ za putnička i dostavna vozila u kome se može obaviti kompletan vulkanizerski servis i podešavanje geometrije vozila. U ovom centru, kao i sličnim u Srbiji, pored već pomenutih usluga, moći će da se kupe i pneumatici iz proizvodnog programa „Tigra“ i proizvodi inostranih kompanija koje „Tigar“ zastupa na tržištu Srbije.

Otvaranje savremenog servisnog centra u Apatinu, sa najmodernijim mašinama, u gradu sa najvećim bruto prihodom po glavi stanovnika u Srbiji, samo je nastavak saradnje koja je krunisana potpisivanjem ugovora između „Tigar trgovine“ i „Apatinske pivare“. („Pregled“)

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.