BEZ GREŠKE: Tri frizure idealne ako želite potpunu promenu

Većina žena nema dovoljno hrabrosti za eksperimentisanje, bar kada je kosa u pitanju. Međutim, postoje i one malo hrabrije frizure, koje svakom bez izuzetka, savršeno pristaju.

Stručnjaci tvrde da tri frizure pristaju svakom obliku lica i da su izbor idealan za drastičnu promenu, sa kojom ne možete pogrešiti.

Voluminozne lokne

Lokne prirodnom igrom senki stvaraju nov oblik lica, a idealne su za romantični hair look, koji odgovara svakoj ženi. Ako želite da vizuelno izdužite lice, odlučite se za duže, blago opuštene lokne, dok ćete suprotan efekat postići sitnim loknama koje će vam kosu podići na dužinu do ramena.

Pixie cut

Ova kratka sexy i moćna frizura neverovatno pristaje svakom obliku lica. Ako imate istaknutije jagodice, preporučuje se pixie cut sa nešto dužim šiškama, koje će uokviriti vaše lice.

Lob

Duža varijanta boba je definitivno najnosivija frizura ove godine, a za njenu popularnost zaslužno je to što pristaje baš svakom obliku lica. Uz to, promena razdeljka, gotovo vam daje mogućnost da uvek imate različitu frizuru, što je za žene koje vole dinamiku, pun pogodak.

Izvor: Lepota&Zdravlje.rs
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još