ANA KOKIĆ PROGOVORILA O KRAHU BRAKA: Devojčice su znale da se Nikola i ja razvodimo!

Pevačica Ana Kokić i vaterpolista Nikola Rađen razveli su se pre tri meseca, a o svom razlazu do sada nisu govorili.

Međutim, Ana je sada odlučila da otkrije detalje razvoda, ali i kako je prevazišla teške trenutke:

- Sreću nalazim u poslu i u svojim ćerkicama. Rešila sam da se posvetim muzici, poslu, pesmama. Devojčice su stalno tu, vedre i raspoložene da me nasmeju. Pratim njihove sportske uspehe, one su još uvek male i treniraju vredno. Svaki put osvoje neku medalju. Ako gledamo talente obe su i muzikalne i obe su dobre u sportu. Mlađu ne dotiču toliko neke stvari, dosta je svoja, dok je starija vrlo emotivna i osetljiva - kaže Ana.

Pevačica je sa svojim sada već bivšim suprugom papire za razvod braka podnela početkom ove godine, a sa nama je podelila kako su Nina i Tea reagovale na razvod svojih roditelja.

- Nikola i ja smo svakodnevno razgovarali sa njima, uvek imamo odgovor na svako njihovo pitanje i mislim da je to jedini pravi način da deca prebrode neke teške situacije. Oni naravno ne mogu da razumeju probleme nas odraslih. Između nas nije bilo nikakvih ni ružnih ni teških reči, niti svađa. Na miran i civilizovan način smo se sve dogovorili i one su to znale, one to vide svaki dan, jer mi i dalje komuniciramo, ostali smo u jako dobrim odnosima. One vide da to nije toliko strašno, koliko je moglo biti - objasnila je ona.

Razvod je je period kada mnogi počnu da preispituju instituciju braka kao takvu, a Kokićeva kaže da je rano da o tome razmišlja, ali da i dalje veruje u ljubav, jer kako Ana ističe, ona se diše.

- O braku ne mogu sada da pričam. Postoje osećanja koja su trenutno tu prisutna zbog kojih ne mogu racionalno da razmišljam o braku. Što se ljubavi tiče - naravno da verujem u ljubav. Ljubav se diše, nije kriva ljubav - rekla je pevačica i dodala šta to mora da poseduje muškarac da bi je osvojio:

- Sada su kriterijumi prisutni kao zid oko mene, tako da ne moraju ni da se trude sada. Mislim da žena i ne mora toliko da se trudi da osvaja muškarca - ispričala je Ana.

Ana bi uskoro trebala da predstavi i novu pesmu "Ona prava ja" koja je nastala davno, a koja bi svetlost dana trebala da ugleda ove nedelje.

Izvor: Pink.rs
Foto: anakokicmusic/Instagram

Pogledajte još