SLAĐA ALEGRO OTVORENO O ODNOSU SA SUPRUGOM ZORANOM: Mila nas je zbližila još više!

Pevačica Slađa Vujičić otkrila je da u krevetu ne zapostavlja muža Zorana Dragaša, i pored toga što imaju dete. Kako kaže, za ćerku Milu žive oboje, ali ne zaboravljaju ni da oni postoje.

- Ne zapostavljam muža nimalo iako smo dobili dete. Nas dvoje smo postali samo povezaniji i jači otkako imamo Milu. Zoranov i moj odnos je sada neraskidiv - priča Slađa i dodaje da su došla opasna vremena i da mora da vodi računa o svom suprugu.

- Uvek nađem vremena za Zorana i za sebe. Naravno da nam je Mila na prvom mestu, ali mi se dobro organizujemo i napravimo vremena i za nas. Osamimo se malo, jednostavno, to je normalno, to treba svakom paru. Ludo je vreme, moram da ga čuvam i da mislim o svemu, ništa ja ne prepuštam slučaju - kroz smeh je rekla pevačica i dodala da još uvek nije zadovoljna svojom linijom, te da se bori sa viškom.

- Maksimalno se trudim da liniju dovedem do savršenstva, ali ne ide to baš tako brzo kao što bih ja želela. Pazim šta jedem, dosta šetam, a i bacila sam se i na treninge. Iskrena da budem, sve nedostatke prikrivam dobrim izborom garderobe, nije sramota imati ni celulit ni višak kilograma. Ne valja se zapustiti, ne zbog društvenih mreža, nego zbog sebe. Nije strašno biti bucmast, strašno je biti prazan i loš čovek.

Izvor: Srpski Telegraf/Republika.rs
Foto: sladjaalegro/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.