OTKRIVA DETALJE NAJTEŽEG ŽIVOTNOG RAZDOBLJA: Dea Đurđević piše knjigu

Harizmatična i hrabra voditeljka Dea Đurđević, koja je pre dva meseca doživela stravičnu saobraćajnu nezgodu u kojoj je zadobila teške telesne povrede od kojih se još uvek oporavlja, juče je po prvi put posle svega što se desilo stala pred kamere i u "Nacionalnom dnevniku" TV Pink progovorila o svom zdravstvenom stanju, kao i procesu oporavka.

Dolasku na Pink neizmerno su se obradovale sve Deine kolege, kao i sama voditeljka koja nije krila sreću što je ponovo videla sebi drage ljude.

- Najviše mi je nedostajala Pinkova energija, energija je sjajna i hvala što ste me dočekali! Baš je bilo onako i lepo i dirljivo! Ovo je moja kuća, ovde se osećam najopuštenije, najzaštićenije i stvarno, moja kuća - tu su mi prijatelji, tu ste mi vi - rekla je Dea u "Premijeri", a potom otkrila kako je sada.

- Pregurala sam to najteže, sad je krenula rehabilitacija, pa sam otišla prvi put u park, u šetnju... Sada kreće onaj lakši deo. Ok, boli, tu malo terapije i sve ostalo, ali mogu da hodam, to je najveći uspeh! Imam svoju ruku...  - objasnila je Dea, koja je potom otkrila da su joj veliku snagu dale mnogobrojne poruke podrške.

Dea ne propušta "Novo jutro" koje trenutno bez nje vodi Predrag Sarapa, kojem će se uskoro pridružiti.

- Vidim, malo se opustio, ali kad se budem vratila - čvrsta ruka! Šalim se, super je Sarapa, nema nikakvih problema, sve ide svojim tokom. Ta prazna stolica me čeka i puno mi je srce kada to znam - priznala je Dea, koju je Ognjen Nestorović upitao da li je razmišljala o tome da sve kroz šta je prošla predoči u knjigu.

- Razmišljala sam. To mi uopšte nije palo na pamet dok mi profesor Bumbaširević rekao: "Zašto ti nešto ne bi napisala, da ljudi vide da može, da mogu iz svakakvih životnih situacija da se izvuku pozitivom i dobrim odnosom sa lekarom i najbližim ljudima", i onda sam rekla - što da ne! Mislim, polako - rekla je nasmejana voditeljka.

Izvor: Pink.rs
Foto: deadjurdjevic/Instagram

Pogledajte još