JA SAM K*RVA KOJU MOŽE DA IMA SVAKO: Nadežda očitala lekciju Tomi, Panić poručio da ne želi vezu sa njom! (VIDEO)

Manekenu Tomi Paniću je zasmetalo ponašanje Nadežde Biljić na žurki. Pošto su gosti bili pevači koji su sa njom radili nekoliko godina, ona je dala sebi za pravo da uključi Tomu u opušteni način komunikacije koji ima sa njima. Njemu je to zasmetalo, pa se prema njoj poneo ružno, što je Biljićeva shvatila kao ponižavanje.

- Ponašaš se prema meni kao da si me uzeo sa štajge, k*rve neke. Strašno, Tomo. Praviš mi scene. Tu hoćeš da se seliš od mog kreveta kao zbog Marijane. Lažeš me - počela je pevačica sa pridikama.

Panić je potom rekao kako se namerno premestio od njenog kreveta jer ne želi da sa njom započne vezu i da hoće da se distancira na vreme.

- Taman posla da idem tamo da tražim devojke. Hajde nemoj da se dereš na mene. Ja ne želim vezu sa tobom, hoću da se distanciram - priznao je on.

- Šta tebe briga ko je mene poljubio. Nismo zajedno. Zbog toga si otišao jer misliš da sam ja laka riba. Hvala ti lepo da sam ja k*rva koju može da ima svako. Bravo. Ti si majmunčina i indijanac kojeg treba da precrtam... - govorila je Biljićeva, a onda je Zorica Marković odvela u sobu jer je videla da se njihova rasprava neće brzo završiti.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Pritscreen/Youtube

Pogledajte još