NEM 2019 otkrio prve teme panela

Najveći i najlepši event TV industrije Srednje i Istočne Evrope uskoro se vraća. Za sada otkrivene teme najavljuju još jedno uzbudljivo okupljanje najvažnijih stručnjaka i profesionalaca iz ove industrije.

Od 10. do 13. juna u Dubrovniku će se raspravljati o vrućim temama, budućim trendovima, vodiće se zanimljive panel-diskusije, prezentacije vodećih prede, ekskluzivni intervjui i projekcije najboljih novih TV sadržaja. I na ovogodišnjem NEM-u biće bezbroj prilika za umrežavanje s najboljim medijskim firmama na svetu kao što su AMC, Warner Bros., Viacom, Eutelsat, ViasatWorld i mnogi drugi.

ON DEMAND PLATFORME I TV KANALI – PAR IZ SNOVA ILI VEČNI NEPRIJATELJI?

Prve dve teme i stručni govornici NEM-a 2019. obećavaju još jednu zaokruženu raspravu o najvažnijim temama u industriji medija i zabave.

Drugog dana NEM-a na red dolazi jedna od trenutno najvažnijih tema kod davalaca televizijskih usluga, "On demand platforme i TV kanali – međusobno isključivi ili sjajna kombinacija?" Neupitna je privlačnost platformi koje omogućuju gledanje sadržaja na zahtev kod gledalaca, ali kako na to gledaju predstavnici nekih od najjačih TV distributera u svetu? Svoje stavove o toj temi otkriće Salim Mukaddam, generalni menadžer i potpredsednik za Srednju i Istočnu Evropu BBC Studiosa, Katharina Behrends, glavna direktorica za Srednju i Istočnu Evropu, NBCUniversal, viša zamenica predsednika za Srednju i Istočnu Evropu i Izrael u Via.com International Media Networks Elena Balmont, Levente Málnay, izvršni potpredsednik i predsednik AMC Networks Internationala za Srednju i Severnu Evropu te potpredsednica za sadržaje i proizvode u Viasat World Limitedu, Karin Heijink.

OTT IGRA TEK JE ZAPOČELA

Jedna od zanimljivijih rasprava biće i o OTT pružanju usluge u panelu pod nazivom "OTT igra tek je započela", u kojem će svoja razmišljanja podeliti čelnici evropskih telekoma poput Einarija Kanerve, direktora i voditelja binge poslovanja Elise Corporationa iz Finske, Marijane Vukašinović, voditeljice upravljanja sadržajem Telekoma Srbije, Elene Petrove voditeljice međunarodnog razvoja poslovanja iz A1 TelekomAustria Group, Dimitrisa Michalakisa izvršnog direktora Cosmote TV-a i Klitona Prokoa, direktora razvoja poslovanja ALB telekoma Albanije. Govornici će se osvrnuti na način kako Pay TV igrači mogu iskoristiti svoju prednost na tržištu i kako monetizovati takvu uslugu.

REKORDAN INTERES ZA NEM 2019

Brže nego ikada popunjen je smeštaj u Hotelu Dubrovnik Palace te Hotelu Kompas Dubrovnik, što je pokazatelj dosad najvećeg interesa za NEM.

Prijavite se za najbolji spoj posla i sunca na neweumarket.com

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još