A sad mačkasti seksipil

Novinari i eksperti iz sfera mode i lepote napunili su klub Magacin, i sve to povodom prezentacije vodećih globalnih trendova u lepoti i modi koja je konačno stigla i u Beograd.

Milano, Pariz, Njujork, London, Sao Paolo, Tokio, Moskva… došlo je vreme da se i Beograd priključi vodećim svetskim centrima lepote i mode sa premijerom P&G Trend Reporta za Srbiju. Ovo je bila prava predsezonska revija sa vodećih svetskih scena i pravi dragulj koji će uskoro biti dostupan i našoj javnosti, a prisutni su imali prilike da vide trendova za sezonu jesen / zima 2007-2008.

Tokom modnog performansa Ašok Murti, Duška Bogataj, Zoran Janković, Milan Sarić, Voja Radivojević i Aleksandar Marković objasnili su koji su trendovi sezone i na koji način se može postići trendi izgled kose za ovu sezonu, dok je Jelena Maćić predstavila najvažnije elemente make up-a, koje svaka dama koja prati modne trendove treba da zna i primeni. 

"Plemenska ratnica
", "Senzualni retro glamur", "Maksi-minimalizam", "Mačkasti seksipil" - samo su neki od naziva poslednjih stilova koji su svetski priznati kreatori, stručnjaci i vodeće kuće mode i lepote lansirali za ovu sezonu. 

Prezentacija trendova zaključena je modnom revijom koja je ilustrovala pet trendova, osmišljenih od strane Jelene Mladenović, poznate manekenke starije generacije. Modeli modnih agencija Click, Elite, Fabrika i Woman predstavili su pažljivo odabrane outfit iz najnovijih kolekcija Pedro del Hiero, Max & Co., Max Mara, Springfield Woman, Mango, Hugo Boss, Diesel, Costum National.....

Trendovi odgovaraju na potrebe moderne žene, ostvarujući njene snove o lepoti, nudeći joj ključne proizvode za sezonu, kako bi izgledale prelepo i snažno. Da vole modu i sve što je aktuelno potvrdile su svojim dolaskom Ana Nikolić, Emina Jahović, Marija Srećković Savić, Ana Pendić.....

Tekst: Jelena Antonijević
Foto: Sanja Knežević 

Pogledajte još