VRBAS I PARAĆIN DOBILI LIDL PRODAVNICE: Jedinstveno iskustvo kupovine i najpovoljnija potrošačka korpa od danas u 27 Lidl prodavnica širom Srbije

Prvi savremeni diskont otvorio je danas, istovremeno, u 8 časova ujutru, još dve prodavnice u Srbiji. Na listu gradova u kojima kompanija Lidl Srbija posluje, današnjim svečanim otvaranjem upisali su se Vrbas i Paraćin.

Prve posetioce novootvorenih Lidl prodavnica dočekale su već tradicionalne slavljeničke cene i asortiman sa najboljim odnosom cene i kvaliteta. Kada je reč o prodavnici u Paraćinu, potrošači su imali priliku i da po prvi put vide stalnu postavku istorijskih predmeta ispred same prodavnice, koja svedoči o životu ljudi sa tog prostora iz vremena pre nove i iz I i II veka nove ere, otkrivenih prilikom izgradnje prodavnice. Kompanija Lidl Srbija finansirala je arheološka istraživanja koja su pred početak izgradnje ove prodavnice dala uvid u delove prošlostisa područja Paraćina.

- Veoma smo radosni što smo, u saradnji sa Zavičajnim muzejom Paraćin, dobili priliku da ta vredna saznanja sačuvamo od zaborava i podelimo sa građanima Paraćina i ostatka Srbije - izjavila je rukovodilac Korporativnih komunikacija u kompaniji Lidl Srbija Martina Petrović.

Potrošači u Lidl prodavnicama imaju priliku da iskuse jedinstveno iskustvo kupovine zasnovano na ponudi proizvoda sa najboljim odnosom cene i kvaliteta, uz uštedu vremena. Prvi savremeni diskont u našoj zemlji brzu i jednostavnu kupovinu omogućava kroz pažljivo odabran asortiman od 1.500 proizvoda, jasan raspored polica koji olakšava snalaženje, brz prolazak kroz kase i veliki, besplatan parking za potrošače.

Podsećamo da je radno vreme svih Lidl prodavnica od 8 do 22 časa svakog dana u nedelji, uključujući i novootvorene prodavnice u Vrbasu i Paraćinu.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još